Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП од 9. до 15. јануара: Водолије обавезно треба да прихвате ПОЗИВ ПРИЈАТЕЉА, Рибама следи УГОВОР КОЈИ СУ ЧЕКАЛИ

Један знак може да очекује позив од бившег партнера

1672908297_shutterstock_1696038742.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован

Полако осећете подршку Јупитера. Лакше дишете и ствари на послу полако долазе на своје место. Може се десити да имате мањи неспоразум са женском особом из породице. Тачно поставите своје границе.

Бик

Ова година вам доноси олакшања. Већ полако осећате да тензије попуштају. Једино не улазите у расправу са партнером. Свађа која креће ни из чега може завршити раскидом!

Близанци

Очекујте јако примамљиву понуду за посао. Пре него што одмах пристанете јер доноси заиста леп новац, пажљиво прочитајте све делове уговора, поготово оно што је написано ситним словима.

Прочитајте још: Пун Месец у Раку 7.1.2023. године: Два знака морају да одложе потписивање битних УГОВОРА, а једном знаку ПРЕТИ РАСКИД

Рак

Када се ви окренете породици све функционише савршено. Али морате одвојити време за себе - једино тако ћете првенствено ви бити задовољни, па тек онда ваши укућани!

Лав

Сада крећете пуном паром у нове радне задатке. На послу очекујте мало напету ситуацију јер се дешавају промене у самој структури, али ви сте сигурни. Осетите енергију и приклоните се струји коју ви подржавате.

Девица

 У примарној породици може доћи до сукоба јер су жеље укућана једно, а могућности друго. У љубавним односима ствари се лепо одвијају, а слободни могу да очекују позив бившег партнера.

Вага

Полако али сигурно ви свој лични живот доводите у ред. Оно што вас може пореметити ове недеље је помало оштро удварање особе са посла. Будите дипломата и бирајте речи.

Шкорпија

Одлична недеља за слободне Шкорпије јер вам следи веома занимљиво упознавање. Обратите пажњу на приче у колективу јер се може десити да се и о вама прича!

Стрелац

Недеља пред вама на пословном плану доноси разрешење питања која су вас бринула у 2022. години.

Јарац

После празника имате мањак енергије, чак су поједини Јарчеви у неком облику депресије. Не брините, чим се вратите у пословну машину све ствари долазе на своје и ви опет имате вашу енергију!

Прочитајте још: ИНДИЈСКИ ХОРОСКОП: Четири знака којима ће у 2023. години све ићи од руке

Водолија

Ако сте слободни, обавезно прихватите позив пријатеља јер вам предстоји једно лепо вече! У пословном свету ствари се одвијају у вашу корист па искористите то и представите ваше идеје.

Рибе

Спремите се за одличну радну недељу! Рибе које очекују уговор на послу сада га добијају. Ви који немате посао добијате позив из фирме за коју сте мислили да вас никада неће контактирати! Срећно!

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas