Oglas
· · Komentari: 0

NEDELJNI HOROSKOP od 9. do 15. januara: Vodolije obavezno treba da prihvate POZIV PRIJATELJA, Ribama sledi UGOVOR KOJI SU ČEKALI

Jedan znak može da očekuje poziv od bivšeg partnera

1672908297_shutterstock_1696038742.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ovan

Polako osećete podršku Jupitera. Lakše dišete i stvari na poslu polako dolaze na svoje mesto. Može se desiti da imate manji nesporazum sa ženskom osobom iz porodice. Tačno postavite svoje granice.

Bik

Ova godina vam donosi olakšanja. Već polako osećate da tenzije popuštaju. Jedino ne ulazite u raspravu sa partnerom. Svađa koja kreće ni iz čega može završiti raskidom!

Blizanci

Očekujte jako primamljivu ponudu za posao. Pre nego što odmah pristanete jer donosi zaista lep novac, pažljivo pročitajte sve delove ugovora, pogotovo ono što je napisano sitnim slovima.

Pročitajte još: Pun Mesec u Raku 7.1.2023. godine: Dva znaka moraju da odlože potpisivanje bitnih UGOVORA, a jednom znaku PRETI RASKID

Rak

Kada se vi okrenete porodici sve funkcioniše savršeno. Ali morate odvojiti vreme za sebe - jedino tako ćete prvenstveno vi biti zadovoljni, pa tek onda vaši ukućani!

Lav

Sada krećete punom parom u nove radne zadatke. Na poslu očekujte malo napetu situaciju jer se dešavaju promene u samoj strukturi, ali vi ste sigurni. Osetite energiju i priklonite se struji koju vi podržavate.

Devica

 U primarnoj porodici može doći do sukoba jer su želje ukućana jedno, a mogućnosti drugo. U ljubavnim odnosima stvari se lepo odvijaju, a slobodni mogu da očekuju poziv bivšeg partnera.

Vaga

Polako ali sigurno vi svoj lični život dovodite u red. Ono što vas može poremetiti ove nedelje je pomalo oštro udvaranje osobe sa posla. Budite diplomata i birajte reči.

Škorpija

Odlična nedelja za slobodne Škorpije jer vam sledi veoma zanimljivo upoznavanje. Obratite pažnju na priče u kolektivu jer se može desiti da se i o vama priča!

Strelac

Nedelja pred vama na poslovnom planu donosi razrešenje pitanja koja su vas brinula u 2022. godini.

Jarac

Posle praznika imate manjak energije, čak su pojedini Jarčevi u nekom obliku depresije. Ne brinite, čim se vratite u poslovnu mašinu sve stvari dolaze na svoje i vi opet imate vašu energiju!

Pročitajte još: INDIJSKI HOROSKOP: Četiri znaka kojima će u 2023. godini sve ići od ruke

Vodolija

Ako ste slobodni, obavezno prihvatite poziv prijatelja jer vam predstoji jedno lepo veče! U poslovnom svetu stvari se odvijaju u vašu korist pa iskoristite to i predstavite vaše ideje.

Ribe

Spremite se za odličnu radnu nedelju! Ribe koje očekuju ugovor na poslu sada ga dobijaju. Vi koji nemate posao dobijate poziv iz firme za koju ste mislili da vas nikada neće kontaktirati! Srećno!

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas