Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП: Шта звезде предвиђају сваком знаку од 28. новембра до 4. децембра?

Један знак ће морати да укључи све сензоре када је посао у питању

1669362711_foto-horoskop-shutterstock.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован

Потрудите се да укључите све сензоре када је реч о послу. Отварају вам се феноменалне могућности, али морате да будете продорни. Савет блиског пријатела је злата вредан. Увече када спласне напетост од посла ушушкајте се поред партнера. Потребни су вам и лепа енергија пред ову изазовну радну недељу.

Бик

Недеља пред вама вам доноси привидан мир. Неће бити конкретних дешавања али нагомилан стрес од раније само чека да експлодира. Може се десити да напета ситуација у дому буде иницијална каписла да пукнете по свим шавовима. Да до овога не би дошло битно је да будете присебни и рационални.

Прочитајте још: НАЈДЕПРЕСИВНИЈИ хороскопски знак: Познати су мрачном размишљању и неодлучности чак и кад немају посебан РАЗЛОГ

Близанци

Уморни сте јер индиректо осећате притисак да већина ствари зависи од вас, а ви сте се мало уморили. Спас потражите у кругу породице јер вам то даје снагу да истрајете у изазовној недељи.

Рак

Када је љубав у питању, ове недеље се потрудите да будете у фокусу, али на себе! Немојте исправљати ствари које је немогуће исправити. Ако се фокусирате на себе остварићете одличне резултате на послу. Љубав оставите за нареду недељу.

Лав

Почетак недеље вам доноси лепе вести на послу. До краја недеље енергија се мења, али са друге стране љубавни однос вам доноси дивну и полетну енергију. Очекујте изненађење од вољене особе.

Девица

Од средине радне недеље се дешавају промене на послу које ви већ давно наслућујете. Сада сте корак испред њих и будите мудри и прецизни у својим пословним корацима.

Вага

Ове недеље вас ће мучити сопствене мисли и осећања. Превише питања, а мало одговора. Када сте у оваком стању помоћ потражите од особе од поверења. Она вам неће дати све одговоре али ће вас упутити у ком смеру да вам крену мисли како би сами дошли до одговора.

Шкорпија

Током ове недеље имаћете подршку партнера или особе од поверења. Сада смислите план и без одступања га спроведите у дело, а део колектива који вас не подржава неће имати шта да вам замери. Једноставно оставићете их нез речи.

Стрелац

Били заузети или не очекујте, једну изазовну недељу пред вама. Зрачите и привлачите и свесни сте тога тако да очекујте удвараче, а посебно на послу! Поведите рачуна да се не упустите у нешто што вам може задавати главобоље у наредном периоду.

Прочитајте још: Четири најбоље обучена хороскопска знака: Оне воле моду и имају добро изграђен стил

Јарац

Почетак недеље вам доноси одличну прилику за рад на пројекту где можете да покажете своје умеће. Са друге стране јавља вам се партнер из прошолсти. Како ћете доживети тај моменат позива зависи од вас и од вас зависи даљи ток ситуације.

Водолија

Немојте дозволити да на вас утичу ситуације из породице на које ви баш никако не можете да утичете. Окрените се себи и маните се негативних људи. Ако тако поступите заиста очекујте спектакуларну недељу, али по питању вашег личног унутрашњег задовољста што је најбитније.

Рибе

Посао од почетка недеље па до краја биче напоран и стресан. Полако удахните и покушајте да у том лудилу урадите нешто за себе. “Пресеците” недељу лепом вечером или кафом са драгим људима или лепом и лаганом масажом. За викенд не брините јер вам звезде спремају изненађење!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas