· · Коментари: 0

ЊИМА ЈУН ДОНОСИ ЉУБАВ: Четири хороскопска знака која ће имати прилику да упознају новог партнера

Да ли сте међу њима?

1685893180_horoskop-ljubavni-jun.jpg
Фото: Схуттерстоцк

Овог јуна ће 4 знака хороскопа имати нове прилике за љубав!

Вага

Претпостављате да свако кога сретнете има нешто посебно да понуди – што је оно што чини интеракцију са вама тако дивном. Иако сте у могућности да пронађете нешто добро у свакој особи коју упознате, овог месеца ћете упознати неког посебног. Неко ко вас навести да гледате на свет на потпуно другачији начин. Они могу бити привремени део вашег универзума - али лекције које вас науче остаће. Нећете заборавити шта су вам они представљали.

Близанци

Близанци, ви сте друштвени лептир. Иако то значи да ћете на крају упознати много људи, то такође значи да ћете много њих и заборавити. Нисте увек најбољи када треба да запамтите нечије лице, али ускоро ћете срести некога ко ће направити огроман утицај на вас. Разговори које будете водили са њима ће вас променити. На вама је да ли ћете за ову особу направити стално место у вашем животу или ће то остати варница у јуну – али у сваком случају, она ће вам дати нешто посебно и имаће посебно место у вашим сећањима у годинама које долазе.

Јарац

Ваш први инстинкт је да претпоставите најгоре у другима. Ово је одбрамбени механизам јер сте раније били повређени толико пута. Не желите да се то понови, па се трудите да одгурнете друге пре него што вас упознају. Али овог јуна, требало би да будете опрезни са подизањем зидова. Не желите да искључите некога ко има потенцијал да промени ваш свет на најбољи могући начин. Потрудите се да људима које сретнете овог месеца дате шансу. Пустите их да вас заиста виде. Дозволите себи да једном будете рањиви.

Водолија

Иако сте независни, то не значи да треба да ходате овим светом сами. Морате се окружити људима који ће позитивно утицати на вас. Људи који ће бити ту да вас утеше када нешто крене наопако и славе са вам када све иде како треба. Овог јуна уверите се да сте отворени за упознавање нових људи. Немојте претпостављати да ће вас срушити. Немојте више да верујете у причу коју сте креирали да вам нико не треба и да је боље да сте сами. Потребни су вам одређени људи - и неко кога упознате овог месеца могао би бити један од њих.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.