Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Они вас НИКАДА неће издати: Хороскопски знак који ће стати у вашу ОДБРАНУ по сваку цену

Они највише теже сигурној и правој вези

1668598164_Foto-Shutterstock-horoskop.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Од свих знакова зодијака Ракови највише теже сигурној и правој вези, пуној љубави у којој нема места за прељубу.

Рак никада није у потпуности срећан док не оствари дубоку емотивну везу, а када се заљуби увек размишља дугорочно. У потрази је за особом с којом ће изградити стабилан дом и основати породицу.

Рак много даје али исто тако много и тражи. Жељан је пажње, воли да му се доказује љубав, али увек “враћа” истом мером.

Оно што такође карактерише Ракове јесте што се они труде да реше сваки проблем који наиђе у вези, јер не желе да било шта стане на пут њиховој љубави. Због тога, прељуба код Ракова није опција за решавање проблема.

Прочитајте још: Меркур је у знаку Стрелца од 17. новембра: Ево када можемо да очекујемо прилив позитивне енергије

Ракови се најчешће прибојавају за своје вољене, нарочито за своју децу, а за себе и не толико. Када су у питању њихови вољени партнери, неустрашиво ће стати у њихову одбрану по сваку цену.

Поред тога, углавном су религиозни, духовне вредности више цене од материјалних, а љубав им је убедљиво најважнија!

Још неколико знакова није склоно прељуби. То је Бик, који тежи стабилности и веома је поуздан, Вага, због своје урођене борбе за правду и жеље за хармоничном везом, Девица јер је осетљива и традиционална када је љубав у питању и Јарац јер је стрпљив па ради на вези колико год је потребно.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas