· · Коментари: 0
АСТРО ЗВЕЗДЕ

Ова 3 хороскопска знака су предодређена за СРЕЋАН и дуговечан живот

Ова три знака красе емоција, марљивост и страст за животом

1649538967_old-gb299a8f7f_640.jpg
Фото: Пиxабаy

Карактеристике и склоности хороскопских знакова, позиција звезда и особине које уз њих долазе могу одредити животни пут, односно објаснити неке животне околности и склоности. Због своји особине карактеристичне за носиоце ових знакова, научно је доказано да су ракови, девице и овнови хороскопски знакови који живе најдуже и који су предодређени за срећан живот.

Прочитајте још: Да ли знате зашто је ФЕРАРИ ЦРВЕНЕ БОЈЕ? Одговор има везе са ПРОШЛОШЋУ!

Геронтолошка истраживачка група од 1955. године саставља листу података о најдуговечнијим људима, а испитивања су показала да особе рођене у ова 3 хороскопска знака најдуже живе. Дуговечан живот подразумева здраве навике, квалитетну прехрану, мање стреса и генетику, а испитивања података о стогодишњацима истичу да су људи рођени у знаку рака најдуговечнији, а затим следе особе рођене у знаку девице и овна.

Рак

Верује се да ракови доживе дубоку старост, јер су склони вођењу здравог начина живота. Емотивни су и желе слободно време што више да проводе са најдражим особама, посебно са децом.

Прочитајте још: НАЈЗНАМЕНИТИЈЕ СРПКИЊЕ: За многе од њих нисте чули, а дугујемо им велику захвалност

Људи рођени под овим знаком изузетно су брижни и посвећени породици. Баш то им доноси унутрашњи мир и осећај задовољства, а због људи које воле осећају да су дужни да брину о себи и свом здрављу.

Девица

Девице су изузетно марљиве и савесне па тако брину и о свом здрављу. За многе девице правилна исхрана и вежбање су начин живота.

Оне су прилично мирне, а недостатак стреса доводи до дугих и срећних година.

Ован

Прочитајте још: Зашто се каже "КАО ДА ЈЕ ПАО С КРУШКЕ"? Нећете веровати какво значење се везује за ову воћку

Људи рођени у овом знаку зодијака имају изузетну страст за животом. Захваљујући тој унутрашњој ватри, они не само да живе до дубоке старости, већ и изгледају млађе. Труде се да остану млади, енергични и радознали у својој души.

Генерално, овнове одликују снажни живци, што им помаже да стоички поднесу животне потешкоће.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.