Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СЕБЕ УВЕК СТАВЉАЈУ НА ПРВО МЕСТО: Три хороскопска знака за која сви мисле да су себични и безосећајни

На први поглед изгледају сурово и безосечано, међутим уопште нису такви

1710254345_Foto-Shutterstock-horoskop-osobine-mart.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Понекад се важна карактерна особина као што је да себе ставимо на прво место погрешно доживљава, у виду себичности и као недостатак емпатије. Нажалост, многима је важније да испуне туђе жеље, па често заврше несрећни и незадовољни, јер нису урадили оно што би их испунило и усрећило. Ова три хороскопска знака једноставно знају како да испуне сопствене жеље и ставе себе на прво место.

Ован

Овнови су познати по свом самопоуздању, одлучности и енергичној природи. Они знају шта желе и не оклевају да своје потребе и циљеве остваре и да их ставе на прво место. Многима је проблем да кажу 'не' када то желе , а они то раде без икаквог оклевања. Свесни су чињенице да нико осим њих самих неће бринути о њиховој срећи и задовољству животом.

Лав

Лавови су обично самоуверени и изузетно поносни људи. Воле да буду у центру пажње и често теже ка остварењу личних амбиција. Њихова самосвест и жеља за успехом доводе их до тога да дају приоритет сопственим потребама. Они су појединци који знају да заблистају у било којој средини, управо зато што су свесни сопствених вредности и квалитета.

Шкорпија

Шкорпије су страствене и одлучне. Веома су посвећене својим циљевима и стављају своје потребе на прво место како би остварили своје планове, а успех им је важан мотив у животу. Њихова амбиција је та која их покреће и усмерава, а мотивације и циљева им никада не недостаје.

(Сенса.хр)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas