Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОВА ЧЕТИРИ ХОРОСКОПСКА ЗНАКА НЕЋЕ ИМАТИ ПРОБЛЕМА СА НОВЦЕМ: Погледајте да ли сте ви срећници

Њима ће се креативност вишеструко исплатити, а они све мењају

1712213840_Shutter-novac-astro.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Може да вам се деси да дођете у неку неповољну  финансијску ситуацју међутим ови знакови ће имати среће и овај месец ће их финансијски проблеми заобићи. 

БИК

Припремите се за месец пун изазова! Надолазећи млади Месец у Овну утицаће на вашу девету кућу животних вредности и приоритета, филозофије и високог образовања. Будите спремни на унутрашње духовне промене.

А већ 21.04. у вашем хороскопском знаку сусрећу се Јупитер, планета експанзије и Уран, планета промене и технологије, заједно чине коњункцију. Проблем који вас је дуго држао у неизвесности, па тако и на пољу финансија, решиће се на најбољи начин за вас.

29. априла ваша владајућа планета, Венера, прелази у ваш знак и тада ће све ићи “као по лоју”. У априлу можете променити свој приступ послу, преиспитати своје вредности и однос према професији. Увођење новог приступа довешће до промена у подручју финансија.

ЛАВ

Ваша креативност ће, почетком месеца, досегнути нове висине! У овом тренутку видећете да сте сами створили ограничења у својој креативности. Ово откриће омогућиће вам да се покажете на нови начин, што може бити награђено, укључујући и новац.

Сезона Бика дониеће вам успех у каријери. Ако већ дуго тражите посао, немојте очајавати: ваша понуда из снова је пред вратима. Припремите се за велике финансијске промене с почетком сезоне Бика и искористите предах на почетку месеца да ослободите свој креативни потенцијал.

ДЕВИЦА

Немојте журити с доношењем одлука! За разлику од вашег сестринског хороскопског знака Риба, најбоље је мало успорити током ретроградног Меркура. Међутим, чак и таква “пауза” може уродити плодом!

Искористите вриеме мудро: направите планове за блиску будућност и припремите се за њихово спровођење крајем месеца. Промене у финансијама могуће су само уз правилну припрему планова за будућност: исправно поставите приоритете и суздржите се од активних акција до краја раздобља ретроградног Меркура.

РИБЕ

Раздобље ретроградног Меркура у априлу ће представницима хороскопског знака Риба донети промене на пољу финансија. Осећаћете се самопоузданије, а на то ће обраћати пажњу и људи око вас: колеге и шефови.

Почетком месеца нагло ћете променити приступ послу. Немојте се бојати промена, јер захваљујући њима финансијски успех вам је пред вратима!

Стилл 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas