Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОВА ЧЕТИРИ ЗНАКА СУ НА НАЈВЕЋЕМ УДАРУ: ПУН МЕСЕЦ стиже 24. фебруара и то У ЗНАКУ ДЕВИЦЕ

Пун Месец ће засијати у знаку Девице 24. фебруара и обећава да ће донети интензивне емоције и нагласити потребу за анализом и редом.

1708438167_202282_shutterstock-1911859918_f.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ово небеско светло ће истаћи тензије и поставити повећану одговорност како према себи, тако и према другима. Месец у Девици наглашава детаље, што може довести до повећане анксиозности и страхова, посебно оних везаних за здравље и пословне односе.

Аналитичка Девице начиниће овај период изазовним јер ће емоционална реакција бити сузбијена рационалношћу. Овај контраст може довести до сукоба између емоционалних потреба и хладне, аналитичке перцепције.

Важно је да приступимо овом периоду с пажњом и саосећањем, како бисмо избегли неспоразуме и конфликте који могу настати услед ове комбинације тензија.

С обзиром на то да ће пун Месец бити у Девици, фокусирање на организацију, здравље и практичне аспекте живота може помоћи у суочавању са изазовима. Важно је пронаћи баланс између емотивних потреба и рационалног приступа како бисмо извукли најбоље из овог периода и избегли сувишне конфликте и стрес.

Ево на која четири знака хороскопа ће пун Месец имати најјачи удар.

Девица

Када Месец буде у пуном сјају у вашем знаку, кључно је да не доживљавате догађаје превише лично, јер се може накупити низ емотивних изазова. Осећања попут беса, нервозе и фрустрација могу изазвати емотивно разочарање.

Опозиција са Сунцем и Венером из Риба додатно појачава незадовољство, посебно у љубавним односима. Ако сте у вези или браку, ваш праг толеранције ће бити на минимуму, док се психички суочавате с могућим проблемима несанице услед нервозе.

Рибе

Под утицајем Пуног Месеца из Девице, очекујте осећај незадовољства. Викенд пред вама не би требало резервисати за важне активности, а ако планирате љубавни сусрет, можда је боље размислити о одлагању.

Емотивна напетост може бити висока, па је важно задржати миран приступ ситуацијама.

Стрелац

Највећи стрес за Стрелца долази кроз посао током овог периода. Оптерећење информацијама и задацима може довести до емоционалног исцрпљења.

Важно је избећи емотивне колапсе изазване пословним притисцима. Одлагање важних пословних преговора за наредну седмицу може помоћи у смањењу стреса.

Близанци

Пун Месец ће снажно утицати на ваше четврто поље, што може изазвати оптерећење породичним проблемима. Бриге око једне особе у породици додатно ће вас оптеретити.

Важно је пронаћи равнотежу између личних потреба и подршке породици како бисте превазишли ове изазове.

(Крстарица)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas