Oglas
· · Komentari: 0

OVA ČETIRI ZNAKA SU NA NAJVEĆEM UDARU: PUN MESEC stiže 24. februara i to U ZNAKU DEVICE

Pun Mesec će zasijati u znaku Device 24. februara i obećava da će doneti intenzivne emocije i naglasiti potrebu za analizom i redom.

1708438167_202282_shutterstock-1911859918_f.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ovo nebesko svetlo će istaći tenzije i postaviti povećanu odgovornost kako prema sebi, tako i prema drugima. Mesec u Devici naglašava detalje, što može dovesti do povećane anksioznosti i strahova, posebno onih vezanih za zdravlje i poslovne odnose.

Analitička Device načiniće ovaj period izazovnim jer će emocionalna reakcija biti suzbijena racionalnošću. Ovaj kontrast može dovesti do sukoba između emocionalnih potreba i hladne, analitičke percepcije.

Važno je da pristupimo ovom periodu s pažnjom i saosećanjem, kako bismo izbegli nesporazume i konflikte koji mogu nastati usled ove kombinacije tenzija.

S obzirom na to da će pun Mesec biti u Devici, fokusiranje na organizaciju, zdravlje i praktične aspekte života može pomoći u suočavanju sa izazovima. Važno je pronaći balans između emotivnih potreba i racionalnog pristupa kako bismo izvukli najbolje iz ovog perioda i izbegli suvišne konflikte i stres.

Evo na koja četiri znaka horoskopa će pun Mesec imati najjači udar.

Devica

Kada Mesec bude u punom sjaju u vašem znaku, ključno je da ne doživljavate događaje previše lično, jer se može nakupiti niz emotivnih izazova. Osećanja poput besa, nervoze i frustracija mogu izazvati emotivno razočaranje.

Opozicija sa Suncem i Venerom iz Riba dodatno pojačava nezadovoljstvo, posebno u ljubavnim odnosima. Ako ste u vezi ili braku, vaš prag tolerancije će biti na minimumu, dok se psihički suočavate s mogućim problemima nesanice usled nervoze.

Ribe

Pod uticajem Punog Meseca iz Device, očekujte osećaj nezadovoljstva. Vikend pred vama ne bi trebalo rezervisati za važne aktivnosti, a ako planirate ljubavni susret, možda je bolje razmisliti o odlaganju.

Emotivna napetost može biti visoka, pa je važno zadržati miran pristup situacijama.

Strelac

Najveći stres za Strelca dolazi kroz posao tokom ovog perioda. Opterećenje informacijama i zadacima može dovesti do emocionalnog iscrpljenja.

Važno je izbeći emotivne kolapse izazvane poslovnim pritiscima. Odlaganje važnih poslovnih pregovora za narednu sedmicu može pomoći u smanjenju stresa.

Blizanci

Pun Mesec će snažno uticati na vaše četvrto polje, što može izazvati opterećenje porodičnim problemima. Brige oko jedne osobe u porodici dodatno će vas opteretiti.

Važno je pronaći ravnotežu između ličnih potreba i podrške porodici kako biste prevazišli ove izazove.

(Krstarica)

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas