· · Коментари: 0
НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП

Шта нас чека до 23. августа? РАКА хоће посао, ВАГУ љубав, а ОВАЈ знак ће доживети ФИНАНСИЈСКИ КРАХ

Ова недеља је добра за посао, путовања и планове, немојте се свађати са укућанима.

1597388730_pexels-photo-1289363.jpeg
Фото: Пексел

ОВАН

Посао

У налету сте добре енергије, али вас савладавају нестрпљивост и нервоза. Ваша променљивост расположења није пријатна околини, па су могући ситни сукоби и расправе. Информације које ћете ових дана добити носе путоказ у ком смеру иде ваш професионални развој. Останите сконцентрисани, а нестабилно расположење умирите вежбањем и тренингом.

Ослушкујте вести, јер у том правцу иде ваш професионални развој.

Љубав

Вољена особа вам не даје довољно топлине колико вам је у овом периоду потребно. Превише сте захтевни, па вам ових дана следи захлађење односа. Нарочито вас брине нешто из прошлости. Сећање на пропалу велику љубав може вам помутити шансу да остварите нову везу.
Здравље Чувајте се вируса.

Прочитајте још: Италијани предвидели корону још 1962. године?! Откривено шта стоји иза илустрације направљене пре 50 ГОДИНА (ФОТО)

БИК

Посао

Овај период је, за вас, у знаку завршетка заосталих обавеза. Све око тога ће бити отежано и подложно превидима и малерима. Добра страна свега је то што ће вам ситни дневни проблеми скренути мисли и ублажити нервозу. Осим тога, постоје шансе да неке своје идеје представите и добијете позитивну оцену од стране особа на чију подршку нисте рачунали.

Похвалиће вас шеф, па се не свађајте у кући.

Љубав

Захтевни сте према себи, па вољеној особи није лако с вама јер исто очекујете и од ње. Ваше провокације могу бити окидач за непријатну расправу. Квалитетан и искрен разговор може да разреши неке неспоразуме који вас наводе да поверујете да је ваш љубавни однос под знаком питања.

Здравље

Алергије.

БЛИЗАНЦИ

Посао

Отварају вам се шансе да довршите започете пројекте, али све је још увек само у плановима. Права реализација би била ако бисте конкретно склопили уговор, али на то ћете још чекати. Не губите стрпљење јер не значи да су ти послови пропали. Ове дане и краткотрајан предах искористите да темељно припремите терен за оно што вам тек предстоји.

Не губите стрпљење, спремајте се за...

Љубав

Преко блиских пријатеља следи вам једно ново познанство. Мало опуштање и прихватање изазова може вам пријати, али дугорочно ви знате да то није за вас. Због наглашене променљивости расположења појачано сте осетљиви, а то није обећавајућа атмосфера за ове дане.

Здравље

Болови у ногама.

РАК

Посао

Хоће вас посао, па вам стиже понуда за додатни рад који вам тренутно није неопходан. Размишљате да се упустите у то, а оправдање налазите у финансијској накнади која није нешто нарочито, али није ни за занемаривање. Прихватите, јер ће вам се овај посао веома исплатити на дуже стазе. Осим тога, отвара вам се и шанса да довршите све заостале финансијске обавезе.

Хоће вас посао, прихватајте све!

Љубав

Прилика да на брзину доведете свој живот у ред може вас навести на погрешне потезе. Уколико је ваша љубавна веза имала било какву примесу тајанствености, будите спремни на то да вам, ових дана, звезде нису наклоњене и да свака тајна прети да постане јавна.

Здравље

Болови у леђима.

Прочитајте још: "Крв ће тећи у потоцима, ПАДАЋЕ СЕ ОД ЗАРАЗНЕ БОЛЕСТИ, а кроз БЕОГРАД ће проћи људи у ЦРВЕНИМ КАПУТИМА"

ЛАВ

Посао

Време је за квалитетан предах. Могућа је понуда да се прикључите једној волонтерској организацији где би ваши квалитети дошли до потпуног изражаја. Ипак, без обзира на изазове, не подлежите потреби да нешто ново отпочнете, јер није повољан период за то. Ако се пажљиво организујете и не расипате своје потенцијале, изазовни аспекти ће проћи без последица.

Не почињите ништа ново није тренутак.

Љубав

Порив за личном слободом може вас навести на погрешан корак. Да бисте изгладили несугласице прихватите предлоге вољене особе и више времена проведите са људима коју она предложи. Слободни могу да упознају особу са којом их чека добар провод и романтична авантура.

Здравље

Нервоза.

Проведите време са породицом и у природи Фото: Пиксабеј

ДЕВИЦА

Посао

Стиже вам повољна прилика, али да бисте је искористили морате да пристанете на компромис који је за вас, бар досад, увек био неприхватљив. Пролазни застој је могућ. Ипак, ако останете истрајни, посао који ових дана отпочнете има потенцијал да се у будућности прошири. Будите спремни на то да ће све потрајати дуже од оног колико очекујете.

Стиже прилика прихватите компромис!

Љубав

Ваш партнер нема разумевања када су у питању ваши захтеви. Искрени разговори, заједничко проведено време и дуге шетње смириће тензију која се гомила. Пружите му мало подршке и топлине. Чак и ако нисте расположени, не заборавите да вас он искрено поштује и воли.

Здравље

Премор.

Прочитајте још: Деценијама су нас ПРИПРЕМАЛИ за КОРОНУ, а овај МУРАЛ је ДОКАЗ! (ФОТО)

ВАГА

Посао

Одређене информације не допиру на прави начин до вас, па нисте у доброј позицији да сагледате све могућности које су важне за коначну одлуку. Превише желите, а не постоје праве могућности, морате нечега да се одрекнете. Вребате сваку прилику да се поново наметнете у свом радном окружењу. Ово је период када ваш труд може бити награђен.

Превише желите, али не постоје могућности...

Љубав

Време је за квалитетан предах. Добијате шансу да одвојите мало времена за себе и вољену особу. Темпо који је иза вас био је пребрз, изгубили сте реалну слику о томе шта је у љубави потребно вама, а шта партнеру. Заједнички проведено време ствара прилику да љубав крене из почетка.

Здравље

Несаница.

ШКОРПИЈА

Посао

Завршавате нагомилане заостале обавезе које су вас ометале и успоравале у раду. Било да је реч о људским ресурсима или о пројектима, ових дана вас чека тешка одлука којом се од вас очекује добра процена и мудар потез. Уколико тражите посао, ова недеља је у знаку преговора којима вам се отвара могућност новог посла или напредовања.

Завршавајте нагомилани посао и тражите посао под хитно!

Љубав

Слободно време проводите оптерећени пословним проблемима. Недовољна близина партнера може освежити љубавни однос који је изгубио на интензитету, јер сте неко време пречесто били заједно. Након мале раздвојености следе таласи романтике којих сте се толико ужелели.

Здравље

Контролишите притисак.

СТРЕЛАЦ

Посао

Стижу промене које ремете уобичајену рутину у вашој свакодневици. Крајем недеље бићете у прилици да једном старом сараднику помогнете да нађе посао. Позитивна енергија због тог доброг исхода удахнуће мало оптимизма у ваше расположење. Осим тога, ових дана очекујте обавештење у виду опомене или испоруку обавештења о некој казни на коју нисте рачунали.

Стижу промене и једна лоша информација!

Љубав

Прилично сте нехајни и статични. Због тога вам може промаћи прилика да се вољеној особи довољно приближите и чак и себи откријете емоције који су вам раније биле непознате. Дозволите другој страни да започне разговор, бићете изненађени како вам је мало потребно за потпуну блискост.

Здравље

Главобоља.

Прочитајте још: После 735 ГОДИНА: Среле су се ТРИ ПЛАНЕТЕ, стари свет ће се распасти и у ДЕЦЕМБРУ почиње НОВИ ПОРЕДАК

ЈАРАЦ

Посао

Размишљате како да будете ефикаснији и да неком новом организацијом побољшате своју финансијску ситуацију. Право је време да се укључите у активности своје средине. Професионално сте задовољни, па вам ових дана следи и званична потврда за то. Наредних дана вас вероватно неће заобићи непријатне вести због којих ви не треба да се бринете.

Посао иде добро, али партнер... ух!

Љубав

Ваше потребе ових дана захтевају од партнера много толеранције и стрпљења. Иако се можда осећате уморно, расположење ће се променити када од партнера стигне интересантна иницијатива. Не размишљајте превише о томе колико би вам нешто пријало. То не можете да знате док не пробате.

Здравље

Костобоља.

ВОДОЛИЈА

Посао

Прекида се уобичајен темпо на који сте навикли. Препуни сте креативне енергије, па ваше самопоуздање из дана у дан расте. Уколико се нађете у прилици да ове недеље пазарите или потписујете неке вредносне папире, будите на опрезу - није повољан тренутак и може вам се поткрасти грешка коју касније нећете бити у прилици да исправите.

Препуни сте енергије, самоупоздање расте.

Љубав

Сами сте себи довољни, па вас мрачно расположење вољене особе не ремети. Избегавање сусрета није право решење. Суочите се са проблемом. Романтика губи на снази, па ако на време не предузмете нешто конкретно, до краја овог периода можете упасти у озбиљну кризу или раскинути везу.

Здравље

Проблеми са зубима.

Прочитајте још: Највише државника је рођено у ОВОМ знаку, а не презају ни од ОРУЖЈА!

РИБЕ

Посао

Ова недеља вам доноси велико разрешење, нарочито ако имате неке недефинисане односе које нисте рашчистили. Након прерасподеле задужења стиже неочекивани подстицај од стране особе која вам до сада није ништа обећавала. Обуздајте нервозу, јер када се буде нешто важно одлучивало неопходно је да мирно промислите и потражите савет других сарадника.

Ова недеља доноси разрешење, али какво?

Љубав

Морате додатно да се потрудите ако желите да сачувате стабилност у вези, макар грешке преузели на себе. Можете упасти у озбиљан сукоб с вољеном особом ако не исконтролишете своје нестрпљење. Право решење за ваше проблеме је отворен разговор и то крајем недеље.

Здравље

Стомачни проблеми.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.