· · Коментари: 1
ХОРОСКОП

Овај знак воли ДРАМУ, а важе за најбоље ПРОДАВЦЕ МАГЛЕ

Близанци су астролошки знак за који се каже да је двојан, дволичан, детињаст, комуникативан и наизглед површан.

depositphotos_42915831-stock-photo-young-design-team-having-a.jpg
Одлични за преговоре Фото: Депозитфото

Особе које су рођене са Сунцем у овом знаку препознаћемо по упадљивој комуникативности. Имају дар да са лакоћом своје мисли преточе у речи, па ћемо их често срести на местима где је тај таленат неопходан.

Прочитаје још: РАК гаји лажне наде, ЛАВ чека нешто важно, а ево који знак ће доживети РОМАНТИЧНЕ тренутке

Обично су ситније грађе, мршави, утегнути и брзе моторике. Обавезно су возачи, али често се не заустављају само на аутомобилима. Љубав према комуникацији и превозним средствима увек је у хороскопу приказана кроз положај и аспекте које прави владар овог знака, планета Меркур.

Међу Близанцима има много писаца и аутора.

Међу Близанцима има много писаца и новинара, али и људи који су на други начин везани за симболику овог знака, а то су телефонисти, дактилографи, штампари. Разлику између једних и других чини јачина положаја планете Меркур, јер од његовог капацитета, али и од остатка хороскопа, зависи да ли ће особа постићи висок академски успех или се задржати на занату.

Свестрани су
Никада не седе на једном месту. Њихова свестраност им не дозвољава да живот проведу усредсређени на једну професију, партнера или хоби. За Близанце је живот продавница играчака, где њихов дечји дух вечно лута и трага за новим знањима и вештинама.

За овај знак се често каже да је површан. То је због тога што својом дечјом веселошћу одаје утисак особе која не разуме сву тежину живота. Међутим, то није тако. Близанци су особе чији је одбрамбени механизам смех и чаврљање, јер се на тај начин бране од стреса. Другим речима, што је већа драма то је Близанац брбљивији и упадљивији.

Њихов одбрамбени механизам је смех.

Други разлог због кога га оптужују да је површан је тај што се не бави суштином већ, углавном, формом. Наиме, многобројне информације којима он барата неизоставно проузрокују превиде и грешке преко којих он олако прелази. С друге стране, пошто је вешт с речима, за њега се верује да је рођени трговац. Јаки Близанци су људи који би могли продати и маглу.

Нису ногама на земљи
Они нису претерано наклоњени духовном раду, а ако се одваже, томе ће приступити на радознао начин, али само на нивоу прикупљања информација. Својим даром да преиспитају сваку информацију негираће све што није логично или научно доказано. То не значи да су они са обе ноге на земљи, напротив. Њихово лепршање и лебдење у времену и простору долази из непресушне радозналости која им не дозвољава да се дуго задрже на једном месту.
Они су рођени трговци, продавци магле.

Уколико је овај знак на асценденту (подзнаку) личног хороскопа, особа ће бити упадљиво комуникативна, осим ако се Меркур налази у положају који то оповргава. С наочарима на врху носа или на глави, одају утисак високоинтелектуалне особе чак и онда када немају никакво покриће за то. Велики су љубитељи свих облика комуникације, па ће они први набавити најновији модел мобилног телефона, компјутера или, уколико могућности то дозволе, аутомобила.

Прочитаје још: ЈАРЦУ ће сви нудити помоћ, СТРЕЛЦА ће лагати, а овај знак чека ТЕЖАК период

Боравак Сунца у знаку Близанаца обележен је присуством ретроградне Венере у овом знаку. Иако је Венера весник радости и лепоте, њена ретроградност овом знаку доноси емотивни рецидив из прошлости који до краја лета може непријатно да се заврши.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.