Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ово су НАЈБОЉЕ маме према ЗОДИЈАКУ: Међу 4 ратнице, ОВАЈ ЗНАК дефинитивно носи титулу СУПЕР маме!

Свако од нас има разлилчите погледе на родитељство и одгој деце, али знак у хороскопу итекако вам може рећи каква ћете бити мама.

1630048219_mamma.JPG
Oglas

Уколико припадате неком од издвојених знакова, знајте да ће ваша деца бити срећна што имају баш вас за свог заштитника и водича кроз живот - јер оне знају како!

СУПЕР мама Ован

Енергична, храбра и заштитнички настројена. Мама Ован своју децу на првом месту учи да буду храбри и независни. Она је као стена , стоји иза њих и гура их напред. Њена енергија је савршена, она увек и све може и зато је деца обожавају. Никада се не поставља као ауторитет већ деци прилази са великим поштовањем и сваку њихову идеју она претвара у стварност. Све даје али за узврат тражи ред, рад и дисциплину. Са децом гради ортачки однос али се увек зна ко је мама а ко су деца. Ту танку линију она свршено осећа и баланасира.

Друга СУПЕР мамам је Лав

Лавице су неприкосновене маме. Њени Лавићи су њено срце, душа и тело. Изузетно је заштитнички настројена прем свом "чопру". Ако само неко помисли да угрози њено гњездо наступа права лавовска борба где она сигурно излази као победник. Као мама је нежна и брижна, савршено осећа своју децу и учиниће све да им пружи лагодан и безбрижан живот. Чак и када деца одрасу она је ту за њих и заувек остаје мама својих лавића.

Прво место НАЈБОЉЕ маме заузима Риба

Мама Риба је чиста љубав. Код ње не постоји повишен тон. Она своју децу емпетиски непогрешиво осећа и све што ради ради интуитивно. Деца поред ње осећају бескрајну љубав и топлину дома која она ствара. Сваку њихову мисао она учитава. Такође, осећа сваку њихову бол и патњу и тада наступа њена величина јер она својом енергијом лечи њихове ране.

Друга НАЈБОЉА мама је Јарац

Мама Јарац је дословно стуб куће, дома и породице. Она је све! Понекада делује хладно и одсечно али она то крајње свесно ради јер припрема децу за суров и хладан свет који их чека када оду од ње. Она је еснција стабилности и сигурности. Деци све пружа и ништа не очекује заузврат. Њена јачина се огледа када је натеже. Тада мама Јарац показује своју присебност и свој интелект јер не постоји ни једна ситуација или проблем који она не може да реши.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas