· · Komentari: 0

Ovo su NAJBOLJE mame prema ZODIJAKU: Među 4 ratnice, OVAJ ZNAK definitivno nosi titulu SUPER mame!

Svako od nas ima razlilčite poglede na roditeljstvo i odgoj dece, ali znak u horoskopu itekako vam može reći kakva ćete biti mama.

1630048219_mamma.JPG

Ukoliko pripadate nekom od izdvojenih znakova, znajte da će vaša deca biti srećna što imaju baš vas za svog zaštitnika i vodiča kroz život - jer one znaju kako!

SUPER mama Ovan

Energična, hrabra i zaštitnički nastrojena. Mama Ovan svoju decu na prvom mestu uči da budu hrabri i nezavisni. Ona je kao stena , stoji iza njih i gura ih napred. NJena energija je savršena, ona uvek i sve može i zato je deca obožavaju. Nikada se ne postavlja kao autoritet već deci prilazi sa velikim poštovanjem i svaku njihovu ideju ona pretvara u stvarnost. Sve daje ali za uzvrat traži red, rad i disciplinu. Sa decom gradi ortački odnos ali se uvek zna ko je mama a ko su deca. Tu tanku liniju ona svršeno oseća i balanasira.

Druga SUPER mamam je Lav

Lavice su neprikosnovene mame. NJeni Lavići su njeno srce, duša i telo. Izuzetno je zaštitnički nastrojena prem svom "čopru". Ako samo neko pomisli da ugrozi njeno gnjezdo nastupa prava lavovska borba gde ona sigurno izlazi kao pobednik. Kao mama je nežna i brižna, savršeno oseća svoju decu i učiniće sve da im pruži lagodan i bezbrižan život. Čak i kada deca odrasu ona je tu za njih i zauvek ostaje mama svojih lavića.

Prvo mesto NAJBOLJE mame zauzima Riba

Mama Riba je čista ljubav. Kod nje ne postoji povišen ton. Ona svoju decu empetiski nepogrešivo oseća i sve što radi radi intuitivno. Deca pored nje osećaju beskrajnu ljubav i toplinu doma koja ona stvara. Svaku njihovu misao ona učitava. Takođe, oseća svaku njihovu bol i patnju i tada nastupa njena veličina jer ona svojom energijom leči njihove rane.

Druga NAJBOLJA mama je Jarac

Mama Jarac je doslovno stub kuće, doma i porodice. Ona je sve! Ponekada deluje hladno i odsečno ali ona to krajnje svesno radi jer priprema decu za surov i hladan svet koji ih čeka kada odu od nje. Ona je esncija stabilnosti i sigurnosti. Deci sve pruža i ništa ne očekuje zauzvrat. NJena jačina se ogleda kada je nateže. Tada mama Jarac pokazuje svoju prisebnost i svoj intelekt jer ne postoji ni jedna situacija ili problem koji ona ne može da reši.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.