Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ХОРОСКОП

Плачљив, склон депресији и тих - тако описују овај ХОРОСКОПСКИ ЗНАК који је уједно и НЕОДОЉИВ

Oсобе рођене у знаку Рака карактерише велика променљивост расположења, осетљивост и стидљивост. Осим тога, ово су породични људи, веома штедљиви, чак и шкрти.

1593155198_Mama.png
Фото: Депозитфото
Oglas

Имају развијен заштитнички и матерински инстинкт и љубав према породици и кући. Ако Рак осети да га партнер више не воли, да га најближи игноришу или омаловажавају, његово здравствено стање постаће проблематично.

Прочитајте још: Ситнице вас тотално ИЗНЕРВИРАЈУ? Сигурно сте један од ових ХОРОСКОПСКИХ ЗНАКОВА

Склони су меланхолији и депресији, али и стомачним тегобама. Веома рано почињу да се гоје. Вишак килограма је добар предуслов за нарушавање метаболизма, а тиме и задржавање течности због чега отичу. Нестабилног су расположења, неретко директно условљеног положајем транзитног Месеца. Месечеве мене највише утичу на овај знак, па су то људи које треба заобићи током одређених дана у календарском месецу.

Каријера?
Посао и каријеру доживљавају као нужно зло, а када би имали слободан избор, живот би провели у кући, у кругу породице у којој би њихов смисао за дом и топлину дошао до пуног изражаја.
Везани су за родитеље много и занима их породица.

За психичко здравље пресудан је однос са мајком још у најранијем детињству. Тешко се одвајају од породице порекла, често преузимају бригу о родитељима чак и када то није неопходно. Осећај да су некоме потребни је насушна храна овом знаку. Ако би требало да изаберемо једну реч којом бисмо описали дете рођено у знаку Рака то би била “променљивост” или плачљивост и бојажљивост.

Стидљиви Фото: Депозит
Крију се иза мамине сукње и важе за лењу децу.

Ова деца су одмалена изразито везана за мајку. То су они стидљивци који се крију иза мамине сукње у кухињи радознало посматрајући сваки детаљ који се догађа у центру домаћинства. Изузетно су заинтересовани за своје претке, воле приче о бакама и декама, о родитељима када су били млади. Много их интересује породична прошлост. То су они људи који када одрасту обавезно проучавају породичну генезу.

Почеће веома рано да цртају и пишу, али у томе их треба доста подстицати јер су у основи изузетно лења деца. Највећа мана им је управо радозналост која траје до тренутка док сами себи не докажу да нешто могу, након чега одустају. Осим тога, може вас изненадити изузетна штедљивост ове деце, па због тога на време набавите касицу која ћебрзо  бити пуна.

Дивни су родитељи

Иако су нестабилни и некад нервозни, ови клинци од малих ногу знају шта хоће и јако су непоколебљиви у својим жељама. Због тога, од почетка је веома важно пружити им много подршке и пажње, како би се привидни емотивни дисбаланс на време превазишао.

Потребна им је подршка.

Потребна им је подршка породице и родитељска топлина. Чак и када одрасту, ово су људи који тешко напуштају родитељски дом и завичај. Ретки су Ракови који живот проведу у иностранству, а ако се то и догоди, то је због жртвовања за своју породицу.

Месец их грли
Деца Ракови су осетљива, интровертна, увредљива, маштовита, променљивог расположења, што највише диктира транзитно кретање Месеца. Ни на кога Месец не утиче тако јако колико на децу Ракове, посебно у узрасту до четврте године.

Методе у васпитању ове деце никако не смеју бити критике и казне. Морате бити одмерени како бисте нашли прави начин да утврдите дозу критике која ће код њих поспешити креативност. Они су толико осетљиви да ће на сваку ситницу реаговати с тугом и сузама. Једном талентованом бићу, осетљивом, са богатим унутрашњим светом, то је неопходно да би развило своје потенцијале.

Мајка је кључна личност у животу рака...

Још једна веома битна ствар која игра важну улогу у развоју младог Рака јесте мајка. Синови Ракови су често целог живота веома везани и зависе од ње. Треба их на време и на прави начин одвојити од такве зависности. У најгорем случају могу постати едиповци. Девојчице које немају добар однос са мајком касније имају велике проблеме идентитета и тешко прихватају себе кроз улогу породичне жене, предају се професији која је, најчешће, везана за медицину.

Прочитајте још: Овај знак воли ДРАМУ, а важе за најбоље ПРОДАВЦЕ МАГЛЕ

Наравно, због овако јаког утицаја породице на ову децу, никоме као њима не може теже пасти евентуални развод родитеља. Због тога, уколико се то ипак деси, њима је потребно посветити посебну пажњу

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas