· · Коментари: 0
ЕКЛИПСЕ

Почела је серија ПОМРАЧЕЊА, а они су увек окидачи ПРОМЕНА и манипулација

У сезону еклипси смо закорачили 30. новембра, а Америка је "показна вежба" промена које следе.

1606902931_Depositphotos_399378320_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Није случајно да се пролаз отвара баш сада, када подвлачимо црту и сумирамо бурну и незаборавну 2020. и спремамо се да закорачимо у ново доба. Енергија шикља у оба правца, па ко шта захвати. Присутне су екстремне осцилације, на горе и на доле.

Прочитајте још: По наређењу тајних сила ЦАР је ЖРТВОВАН: Црква тврди да су РОМАНОВИ убијени на РИТУАЛАН НАЧИН

Помрачења су пун и млад Месец са вишеструко увећаним енергетским пуњењем које добијају од осе Месечевих чворова, која, као што је познато, представља дирекцију наше личне и колективне еволуције. Тренутно се налази у Близанцима и Стрелцу, дакле, и помрачења су у овим знацима.

Близанци су две руке, сада имамо избор. Да ли је слобода избора тако једноставна ствар?

Лунарна еклипса увек осветљава ствари, открива информације које су скриване свесно или несвесно. На први поглед, Месец нема тешке аспекте са осталим планетама, али то је само варка, јер Меркур, који влада помрачењем (и Северним чвором) одавно се није тако "нарадио". Недавним ретроградним ходом у Шкорпиону (симбол смрти и поновног рађања) ископао је на површину све наше страхове, повезао све битне факторе и направио мост између новог и старог, што ће бити тема целе следеће године.

Прочитаје још: Зашто дајемо ПОКОЈНИКУ 40 дана? Фантомски ДНК доказује ПОРЕКЛО човека које ће многе УПЛАШИТИ

А Трамп?
Доналда Трампа је такође "дотакла" ова сезона. Наступајућа Соларна еклипса пада тачно на његов натални Месец и Јужни чвор у четвртој кући, а то у хороскопу политичара означава народ. Било да одлази у пензију или постаје симбол промене, пред њим је нова животна фаза (што се види из личног хороскопа).

Ова сезона помрачења имаће изузетно велики утицај на САД, без обзира на то што су избори завршени и какав је исход председничких избора. Јер, Америка је "показна вежба" за то како ће се ствари одвијати у свету. До сада смо овако живописне призоре око избора могли да видимо у егзотичним земљама, а од сада то исто имамо у "колевци демократије".

Натални Сатурн Бајдену доноси несреће и издају, а у хороскопу САД је Уран - бунт, револуција!

Лунарна еклипса "пада" на фиксну звезду Алдебаран, која у мунданој астрологији (односи се на светске догађаје) наговештава раздор и ратове. Ту се још налази и натални Сатурн Џоа Бајдена, што може њему лично да донесе несреће, тешкоће и издају пријатеља (Џон Кенеди је ту имао Сунце).

Нова улога! Фото: Депозит

Прочитајте још: Да ли је НЕФЕРТИТИ ПРЕВАРА СТОЛЕЋА? Пет непорецивих ДОКАЗА то тврди!

Међутим, ту постоји један још јачи утицај који ће имати дуготрајно дејство, а то је натални Уран САД на 8.55 степени Близанаца, који је и иначе у коњункцији са Алдебараном, али су овога пута оба обогаћена помрачењем Месеца.

Уран представља револуцију, бунт и ослобађање, а у хороскопу САД влада Месецом у Водолији који представља народ, масе. Поред тога натални Марс САД налази се на актуелном северном Месечевом чвору, што говори о колективном усмерењу нације.

Нептун је кренуо директно и он је "шеф параде" до пролећа. Да ли то значи вера или манипулација, илузија, спиновање?

Веома важну улогу у овом периоду има Нептун, који је кренуо директно 28. новембра. Планета која је у коњункцији (односно опозицији) са Месечевим чворовима, а нарочито ако се налази у квадрату (под углом од 90 степени), има посебан значај јер представља "чувара капије", некога ко управља процесом. Дакле, Нептун ће бити "шеф параде" дуже време (минимум два и по месеца). Оптимисти ће рећи - спиритуалност и вера ће нас водити. Неки други видеће само лаж, обману, илузију, манипулацију, спиновање...

На све стране је бука, сви су уплашени... Фото: Депозит

Та бука и агресивне шарене сличице свуда око нас замагљују нам вид. Јавља се страх, јер не видимо други воз у који треба да уђемо. Наши планови се одлажу и то фрустрира. Баш тада треба највише веровати.

Прочитајте још: Када је ПУТИН сео на ОВУ СТОЛИЦУ сви су знали да ће бити први човек РУСИЈЕ (ФОТО)

Меркур против промена
Стара уверења и закони који више не функционишу треба да буду замењени новим који су у складу са временом које долази. Међутим, позиција Меркура не подржава то.

Имаћемо тоталну соларну еклипсу 14. децембра 2020. у 17х18 на 23.08 степени Стрелца. На личном плану то ће многи осетити. Овога пута међусобни планетарни утицаји су много јачи. На првом месту зато што се ради о тоталној еклипси.

Меркур је на 20 степени Стрелца у егзактној коњункцији са Јужним Месечевим чвором и помрачењем, и сви заједно у квадрату са Нептуном! Шта то значи на терену?

Тотална еклипса биће почетак, односно сукоб нечег новог и старог...

Меркур влада Северним Месечевим чвором. Свака промена друштвене структуре захтева нова правила, како ће се функционисати и комуницирати на свакодневном нивоу. Јужним Месечевим чвором влада Стрелац и Јупитер.

Спремите се да пиромани гасе пожар...

Прво, он влада будућношћу, а сада се враћа у прошлост, друго, знак Стрелца је место његовог изгона и треће - налази се у квадрату са Нептуном, што је катастрофалан аспекат за доношење закона и уговора који треба дуго да трају, напротив - они ће бити штетни, јер ревидирају прошлост и дају снагу старим структурама.

Прочитајте још: Хороскоп Земље је САМОУБИЛАЧКИ, али указује на присуство СИЛЕ из СВЕМИРА

Али, зато је феноменалан тренутак за лаж, манипулацију, обману, злоупотребу медија и лов у мутном, јер нећемо видети јасну слику. Пиромани ће гасити пожар и многи ће им поверовати.

У које куће хороскопа "пада" лунарна и соларна еклипса по знацима и ШТА то за ВАС ЗНАЧИ

ПРОЧИТАЈТЕ у ШТАМАНОМ издању ТРЕЋЕГ ОКА

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.