Oglas
· · Komentari: 0
EKLIPSE

Počela je serija POMRAČENJA, a oni su uvek okidači PROMENA i manipulacija

U sezonu eklipsi smo zakoračili 30. novembra, a Amerika je "pokazna vežba" promena koje slede.

1606902931_Depositphotos_399378320_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Nije slučajno da se prolaz otvara baš sada, kada podvlačimo crtu i sumiramo burnu i nezaboravnu 2020. i spremamo se da zakoračimo u novo doba. Energija šiklja u oba pravca, pa ko šta zahvati. Prisutne su ekstremne oscilacije, na gore i na dole.

Pročitajte još: Po naređenju tajnih sila CAR je ŽRTVOVAN: Crkva tvrdi da su ROMANOVI ubijeni na RITUALAN NAČIN

Pomračenja su pun i mlad Mesec sa višestruko uvećanim energetskim punjenjem koje dobijaju od ose Mesečevih čvorova, koja, kao što je poznato, predstavlja direkciju naše lične i kolektivne evolucije. Trenutno se nalazi u Blizancima i Strelcu, dakle, i pomračenja su u ovim znacima.

Blizanci su dve ruke, sada imamo izbor. Da li je sloboda izbora tako jednostavna stvar?

Lunarna eklipsa uvek osvetljava stvari, otkriva informacije koje su skrivane svesno ili nesvesno. Na prvi pogled, Mesec nema teške aspekte sa ostalim planetama, ali to je samo varka, jer Merkur, koji vlada pomračenjem (i Severnim čvorom) odavno se nije tako "naradio". Nedavnim retrogradnim hodom u Škorpionu (simbol smrti i ponovnog rađanja) iskopao je na površinu sve naše strahove, povezao sve bitne faktore i napravio most između novog i starog, što će biti tema cele sledeće godine.

Pročitaje još: Zašto dajemo POKOJNIKU 40 dana? Fantomski DNK dokazuje POREKLO čoveka koje će mnoge UPLAŠITI

A Tramp?
Donalda Trampa je takođe "dotakla" ova sezona. Nastupajuća Solarna eklipsa pada tačno na njegov natalni Mesec i Južni čvor u četvrtoj kući, a to u horoskopu političara označava narod. Bilo da odlazi u penziju ili postaje simbol promene, pred njim je nova životna faza (što se vidi iz ličnog horoskopa).

Ova sezona pomračenja imaće izuzetno veliki uticaj na SAD, bez obzira na to što su izbori završeni i kakav je ishod predsedničkih izbora. Jer, Amerika je "pokazna vežba" za to kako će se stvari odvijati u svetu. Do sada smo ovako živopisne prizore oko izbora mogli da vidimo u egzotičnim zemljama, a od sada to isto imamo u "kolevci demokratije".

Natalni Saturn Bajdenu donosi nesreće i izdaju, a u horoskopu SAD je Uran - bunt, revolucija!

Lunarna eklipsa "pada" na fiksnu zvezdu Aldebaran, koja u mundanoj astrologiji (odnosi se na svetske događaje) nagoveštava razdor i ratove. Tu se još nalazi i natalni Saturn Džoa Bajdena, što može njemu lično da donese nesreće, teškoće i izdaju prijatelja (Džon Kenedi je tu imao Sunce).

Nova uloga! Foto: Depozit

Pročitajte još: Da li je NEFERTITI PREVARA STOLEĆA? Pet neporecivih DOKAZA to tvrdi!

Međutim, tu postoji jedan još jači uticaj koji će imati dugotrajno dejstvo, a to je natalni Uran SAD na 8.55 stepeni Blizanaca, koji je i inače u konjunkciji sa Aldebaranom, ali su ovoga puta oba obogaćena pomračenjem Meseca.

Uran predstavlja revoluciju, bunt i oslobađanje, a u horoskopu SAD vlada Mesecom u Vodoliji koji predstavlja narod, mase. Pored toga natalni Mars SAD nalazi se na aktuelnom severnom Mesečevom čvoru, što govori o kolektivnom usmerenju nacije.

Neptun je krenuo direktno i on je "šef parade" do proleća. Da li to znači vera ili manipulacija, iluzija, spinovanje?

Veoma važnu ulogu u ovom periodu ima Neptun, koji je krenuo direktno 28. novembra. Planeta koja je u konjunkciji (odnosno opoziciji) sa Mesečevim čvorovima, a naročito ako se nalazi u kvadratu (pod uglom od 90 stepeni), ima poseban značaj jer predstavlja "čuvara kapije", nekoga ko upravlja procesom. Dakle, Neptun će biti "šef parade" duže vreme (minimum dva i po meseca). Optimisti će reći - spiritualnost i vera će nas voditi. Neki drugi videće samo laž, obmanu, iluziju, manipulaciju, spinovanje...

Na sve strane je buka, svi su uplašeni... Foto: Depozit

Ta buka i agresivne šarene sličice svuda oko nas zamagljuju nam vid. Javlja se strah, jer ne vidimo drugi voz u koji treba da uđemo. Naši planovi se odlažu i to frustrira. Baš tada treba najviše verovati.

Pročitajte još: Kada je PUTIN seo na OVU STOLICU svi su znali da će biti prvi čovek RUSIJE (FOTO)

Merkur protiv promena
Stara uverenja i zakoni koji više ne funkcionišu treba da budu zamenjeni novim koji su u skladu sa vremenom koje dolazi. Međutim, pozicija Merkura ne podržava to.

Imaćemo totalnu solarnu eklipsu 14. decembra 2020. u 17h18 na 23.08 stepeni Strelca. Na ličnom planu to će mnogi osetiti. Ovoga puta međusobni planetarni uticaji su mnogo jači. Na prvom mestu zato što se radi o totalnoj eklipsi.

Merkur je na 20 stepeni Strelca u egzaktnoj konjunkciji sa Južnim Mesečevim čvorom i pomračenjem, i svi zajedno u kvadratu sa Neptunom! Šta to znači na terenu?

Totalna eklipsa biće početak, odnosno sukob nečeg novog i starog...

Merkur vlada Severnim Mesečevim čvorom. Svaka promena društvene strukture zahteva nova pravila, kako će se funkcionisati i komunicirati na svakodnevnom nivou. Južnim Mesečevim čvorom vlada Strelac i Jupiter.

Spremite se da piromani gase požar...

Prvo, on vlada budućnošću, a sada se vraća u prošlost, drugo, znak Strelca je mesto njegovog izgona i treće - nalazi se u kvadratu sa Neptunom, što je katastrofalan aspekat za donošenje zakona i ugovora koji treba dugo da traju, naprotiv - oni će biti štetni, jer revidiraju prošlost i daju snagu starim strukturama.

Pročitajte još: Horoskop Zemlje je SAMOUBILAČKI, ali ukazuje na prisustvo SILE iz SVEMIRA

Ali, zato je fenomenalan trenutak za laž, manipulaciju, obmanu, zloupotrebu medija i lov u mutnom, jer nećemo videti jasnu sliku. Piromani će gasiti požar i mnogi će im poverovati.

U koje kuće horoskopa "pada" lunarna i solarna eklipsa po znacima i ŠTA to za VAS ZNAČI

PROČITAJTE u ŠTAMANOM izdanju TREĆEG OKA

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas