Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПОСЛОВНИ ХОРОСКОП ЗА НОВЕМБАР 2022: Изазован период за ПЕТ ХОРОСКОПСКИХ ЗНАКОВА

Сваки хороскопски знак требало би да буде опрезан током новембра

1666797827_308339975_2923366671301152_2388787464982340155_n.jpg
фото: Профимедиа
Oglas

Изазован период за Овнове, Стрелчеве, Рибе, Близанце и Девице. Такође, и осталим знаковима се због помрачења у новембру  саветује опрез - без претераних и грубих речи.

Ован

Вама месец доноси пословне промене. Све зависи од вас. Ако будете мудри, ви ћете сваку ситуацију искористити у своју корист.

Прочитајте још: ЉУБАВНИ ХОРОСКОП ЗА НОВЕМБАР 2022: Следи период РАДИКАЛНИХ ПРОМЕНА ЗА СВАКИ ЗНАК- Пуцање веза, враћање особа из прошлости, фаталне љубави

Бик

Полако и немојте се одупирати променама. Што је већа отпорност, већи је и бол, тј. стрес. Велика већина Бикова ће променити радно место. Ви не волите промене, али ове ће бити добро по вас ако их без отпора прихватите.

Близанци

Озбиљно поведите рачуна коме се поверавате и чије савете слушате. Колеге за које мислите да су океј раде вам иза леђа.

Рак

Вама долази повећање плате. Ако вам се укаже прилика за неки курс обавезно прихватите. Немојте веровати баш свим колегама. Већину мишљења задржите за себе.

Лав

Вама овај месец поручује да направите пословне планове и да прихватите туђе мишљење. Ако ове две ствари урадите, од 20. креће одличан пословни приод.

Девица

Сада је ваших пет минута. Све што сте радили, колико сте се залагали долази на наплату. Смеши вам се лепа повишица као и промена позиције.

Вага

 У првој половини месеца биће стресно. Рокови, оговарања, сплеткарења. Ако останете мирни, у другој половини месеца долази до повољних промена по вас.

Шкорпија

Ово је ваше време! Интуиција ће вам бити најјача. Сада пуном паром до краја месеца и у децембру долази до најбољих промена и награда по вас!

Стрелац

Оно што ће вам помрсити конце је концентрација. Немојте се замарати причама рекла-казала, усредсредите се на себе и своје обавезе како бисте све завршили у року. Од краја месеца почиње леп период за вас.

Прочитајте још: Они су породични људи: Хороскопски знакови који су највише привржени породици

Јарац

Вама ће љубав пореметити пословни живот. Ту ћете давати себе и нећете имати стропроцентну концентрацију за бизнис. Немојте бити љути на себе. Полако, поједине ствари се морају завршити како бисте мирни ушли у наредни период.

Водолија

Заузмите се се за себе и немојте баш свакоме своје време и знање поклањати. Помозите, али ви будите себи на првом месту! Од краја месеца креће леп пословни период за вас.

Рибе

Овај месец ће обележити стрес! Али не због стварних проблема, већ због тога што ви ствари превише стресно прихватате. Застаните, ако је потребно направите и пазу на послу јер је ваше здравље и чиста глава најбитнија!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas