· · Komentari: 0
ASTRO

Pun Mesec i delimično pomračenje u Biku: Evo kako će se odraziti na ova ČETIRI znaka 19. novembra

19.novembra 2021 godine je Lunarna eklipsa u Biku.

1637134741_bik.jpg
Foto: Pixabay

Ovo pomračenje Meseca nam donosi promene na svim poljima porodičnim, poslovnim, ljubavnim. Takođe ako je neka tajna bila skrivena sada izlazi na površinu. Ovo je dobar period da se obdace stari obrasci i da se stavi akcenat na posao tj karijeru.

Pročitajte još: Zavirite u svoju ŠOLJU ČAJA već večeras: Običaj koji potiče iz stare Azije i drevne Grčke može otkriti BUDUĆNOST

Jaka energija promene vodi ovo pomračenje. Sada ćete ko zmija svoju staru košuljicu da odbacite stara uverenje i da prihvatite nova. Na tom putu promena mogu vam se naći moćni prijatelji ili da ih upoznate, ostvarite kontak sa njima i prihvatite njihovu pomoć tj savet. Ovu eklipsu će najviše osetiti oni koji su rođeni u znaku Bika, Lava, Škorpije ili Vodolije ili ako su podznaku u nekim od navedenih znakova. Ili ako imate Mesec u Biku, Lavu, Škorpiji ili Vodoliji. A značajan period će biti ako ste u podznaku Bik ili imate Mesec ili Sunce u znaku Bika.




Šta mogu da očekuju znaci i podznaci ?



Ovan- vama je pomračenje u drugoj kući i to se odnosi na vaš i na partnerovan novac. Pojedini mogu da očekuju odličnu dodatnu zaradu a drugi mogu da očekuju konflikt kada je partnerov novac ili nasledna imovina u pitanju. Kako god bilo ne srljajte sa novcem, ne ulazite u rizične poslove i ne podižite tek tako kredite.
Bik-kod vas se dešava i pomračenje i pun Mesec. Vama kreću promene i trajaće sve do 20.10 2023 godine.U narednih mesec dana sve emocije će vam biti pojačane pogotovo ljubvane. Potrudite se da nemate ishitrene rekacije i reči prema partneru. Biće nagkašeni vaši strahovi, vaše vrednosti i možete očekivati promene na poslu koje će biti veoma povoljne po vas.


Blizanci-vama su aktivirane 6 i dvanesta kuća horoskopa

Unutršnji nemiri, strahovi kao tajne sada mogu isplivati na površinu. Zdravlje vam nije ugroženo ali imate oslabljen imunitet. Pokušajte da bi smirili glavu tj misli i da odmorite telo da što više odmarate, da radite stvari koje vas ispunjavaju i da spavate što više ako vam to puni baterije.


Rak-aktivirano vam je deseto polje pa se suzdržte od rasparava sa prijateljima, teških reči kada su poslovni partneri i kolege u pitanju. Pogotovo jezik za zube kada je emotivni partner u pitanju.

Lav

Lav-pun Mesec i pomaračenje vam se dešava u10 i četvrtoj kući pa je sve pomešano od emotivnih do porodičnih i imovinskih odnosa. Kako je sve naglašeno potrebno je da vi napravite balans između karijere i porodice i emotivnog partnera,jedino tako ćete biti u miru sa sobom a samim timi okruženjem. Devica-vi odbacujete teret iz prošlosti. To vam stvara ogromno olakšanje i samaim ti postajete lagani i lepršavi kada je energija u pitanju. Postoje velike šanse za LUDO zaljubljivanje! Odnosi sa prijateljima ili sa braćom i sestrama se popravlja.


Vaga- osmo i 2 polje, što se odnosi na tuđe novce i nasledstvo

U vašem slučaju je to partnerski novac ako ste u emotivnoj vezi ili nasledstvo ako se sami. Kada je vaš novac u pitanju ne ulazite u kreditne pozajmice. Sa druge strane možete da očekujete ozbiljnu zaradu kada je biznis u pitanju. Škorpija-aktivirano prvo i 7 polje što se odnosi na vas i na vašeg partnera. Imate Marsa u opoziciji sa Uranom što vam naglašava agresiju i ljutnju. Samo se primirite i to ne pokazujte prema partneru jer može doći da ozbiljnih sukoba i svađa. Takođe, konflikt sa prijateljima ili kolegama sa posla.


Strelac-aktivirano 6 i 12 pole

Polje zdravlja fizičkog i psihe. Puno lomiva imate u dubini duše a to može da dovede do fizičkoo zdravstvenog zamora. Zato je bitno da se odmarate da pustite misli da urade svoje a da sve to apsorbuje i"sažvaće" vaše telo kako ne bi došlo do ozbiljnih zdravstevnih posledica. Jarac-naglašeno 5 i jedansto polje što će reči naglašeno ljubavno polje. Pojačan libido vas može uvući u ishitrenu sex vezu i onda se može javiti prošlost i onda dolazi do opšte narodne zbrke. Tada ni vaš hladni mozak vam neće pomoći. Dakle samo polako tri puta merite dva puta secite i iz trećeg puta presecite.


Vodolija-naglašeno 4 i deveto polje

To govori o emocijama jakim naglašenim kada je porodica i roditelji u pitanju. Planta koja vama vlada Uran je u opoziciji sa Marsom što vam donosi ishitrene odluke i reakcije. To vodi u probelm kada je ili karijera, porodica, roditelji ili vaš emotivni život u pitanju. Savet samo sve jako dobro razmotrite i tek tada donesite odluku.

Pročitajte još: Kome sledi ludo zaljubljivanje do kraja 2021. godine? OVA tri znaka obavezno neka obrate pažnju

 

Ribe- aktivirano 3 i deveto polje

Trećeje komunikacija, putovanja, drum ,saobraćaj, dalja rodbina a 9 je religija i daleko putovanje daleke zemlje. Dakle izbegavjte oštru komunikacu, daleka putovanja, sukobe sa daljom rodbinom pa i komšilukom. Sada se primirite osetite promene koje nadolaze i prihvatite ih jer vam u budućnosti one donose veliki uspeh i sreću.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.