Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПУН МЕСЕЦ У БЛИЗАНЦИМА 8. ДЕЦЕМБРА: Доноси нам свађе и брзоплетост, а посебно ће се ОДРАЗИТИ НА ОВА ЧЕТИРИ ХОРОСКОПСКА ЗНАКА

Последњи пун Месец у 2022. години највише ће се одразити на четири хороскопска знака

1670259528_shutterstock_2142428525.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Доноси нам свађе, расправе и брзлоплетое акције. Кључна реч је полако и добро размислите шта ћете рећи! Највише ће његов утицај осетити Близнаци, Стрелчеви , Рибе и Девице. Како ће се одразити на остале знакове хороскопа?

Ован

Избегавајте сукобе и свађе, иако ћете бити прозвани. Не дозволите да вам језик буде бржи од памети. Ступите у контак са родбином и пријатељима за које нисте имали времена током године, изненадићете се колико ће вам пријати разговори са њима.

Бик

На вас овај пун Месец неће пуно утицати. Бићете поштеђени после свих овогодишњих удара. Једини савет је да не трошите новац олако и да са емотивним партнером или породицом не улазите у расправе.

Прочитајте још: НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП: Стрелчеви окупирани послом, Девице очекује велика промена у љубави

Близанци

Стрес је кључна реч! Превише је свега и услед тога можете нешто рећи што може да има заиста катастрофалне последице! Партнер трпи и ту долази такође до свађе.

Рак

Лепо време, тј. можда и право, да поведете искрен и донекле суров разговор са емотивним партнером, али и са пословним партнером.

Лав

Пун Месец вам ствара потребу за пријатељима и дружењем. Како су сви донекле под утицајем пуног Месеца може се десити да они имају бурне реакције као и ви и да дође до неразумевања, а у суштини нико не мисли то што је рекао.

Девица

Пун Месец код вас покреће потврду за сигурношћу у каријери. Желите то написмено и добићере. Али баш поведите рачуна које речи тада користите да не би биле погрешно протумачене.

Вага

Вама доноси пад енергије као и неку врсту затворености. Како то није у вашој природи, потражите савет у породици, дому и међу пријатељима јер ће вам то заиста пријати и помоћиће вам.

Шкорпија

Највише поведите рачуна коме отварате своју душу. Емотивно ви осећате неку нелагоду, али овог пута нисте у праву.

Стрелац

Највише вам је активирано поље љубави и партнерства. Из сигурности, многи Стрелчеви ће ући у везу или брак што је потпуно исправно! Како је и Марс ретроградан поведите рачуна да не уђете у озбиљну свађу са партнером.

Прочитајте још: НАЈВЕЋИ СТЕРЕОТИПИ о ХОРОСКОПСКИМ ЗНАКОВИМА: Бикови су лењи, Шкорпије су опсесивне...

Јарац

Доноси вам психичку нестабилност, па ако не можете да сами изађете уз вакуума, потражите стручну помоћ. Посебно радите на имунитету!

Водолија

Све идеје за бизнис које вам се роје кроз главу право је време да их манифестујете. Можда се мало бојите… никако! Сада је право време. Напред!

Рибе

Окрећете се себи, партнеру и породици. Схватили сте да су то најважније ствари. Једино немојте без обзира на све улазити у свађе и рећи грубе речи јер овај пун Месец може да толико поремети ствари да се оне никада више не врате на старо!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas