Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Пун Месец у Раку 7.1.2023. године: Два знака морају да одложе потписивање битних УГОВОРА, а једном знаку ПРЕТИ РАСКИД

Пун Месец у Раку и три ретроградне планете утицаће на сваки знак

1672815965_shutterstock_2057801117.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Пун Месец се дешава у Раку, а како је Рак симбол породице, љубави на тим пољима очекујте дешавања. Биће појачана интуиција, па је потребно да је слушамо. Са овим пуним Месецом имамо и три ретроградне планете Марс, Меркур и Уран што нам доноси напете и изненадне ситуације. Потребно је само да не реагујемо у тренутку и да не доносимо радикалне одуке! Како ће се пун Месец одразити на знакове хороскопа:

Ован

Акценат је на породици. Биће изненадних напетих ситуација где ће се очекивати од вас да одмах донесете одлуку. Немојте! Сачекајте да вам се слегну мисли, па тек онда донесеите коначну одлуку!

Бик

Вама доноси конфузију у мислима због ретроградног Меркура. Заиста се суздржите од коначних одлука. Ако сте у прилици да продајете некретнину или да потпишете уговор, урадите то, али тек после пар дана од пуног Месеца.

Прочитајте још: Четири знака која могу да ЗАВЕДУ све мушкарце: Поседују МАГИЧАН шарм

Близанци

Доноси вам прилику за додатну зараду или за нови уговор. Биће одлична прилика, али коначни ваш одговор нека буде после пуног Месеца!

Рак

Ваш пун Месец у вама буди преливање осећања. Бићете рањиви и емотивни па је савет да се судржите крупних речи и обећања. Све ћете јасније видети када прође пун Месец.

Лав

Лавови који су у тајним везама сада могу да буду откривени. Заузети Лавови ће се несвесно враћати у прошлост што доводи до бурних и неочекиваних реакција, што ће партнер осетити и може доћи до озбиљних свађа па и до разлаза.

Девица

Вама покреће потребу за дружењем па можете да очекујете лепе моменте са пријатељима као и позив за краћи пут.

Вага

Каријера је у фокусу. Ви желите сада, одмах и све. Али полако - ипак крај јануара доноси награду за вас!

Шкорпија

Само без битних и великих одлука пре и пар дана пуног Месеца. Биће вам јако наглашена интуиција јер вам се пун Месец дешава у дванаестој кући хороскопа.

Прочитајте још: ИНДИЈСКИ ХОРОСКОП: Четири знака којима ће у 2023. години све ићи од руке

Стрелац

Вама се пун Месец дешава у осмој кући па ће вам психа бити веома напрегнута и бићете јако осетљиви. Пошто ово знате намојте имати брзе ракције и немојте се плашити сами себе. Са друге стране ако очекујете неко наследство сада се све завршава у вашу корист!

Јарац

Бурна дешавања на пољу љубави и партнерских односа. Може се десити и љубав преко посла! Каријера креће узлазном путањом!

Водолија

Ако сте планирали радикалне промене у свакодневном животу као и у исхрани сада је право време за то!

Рибе

Може вам се десити да се породица умеша у ваш приватни живот. Заузмите се за себе и јасно одмах поставите границе. Такође можете очекивати лепу енергију од партнера, уживање са пријатељима и леп шопинг који ће вам јако пријати!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas