· · Коментари: 0
НАТАЛНА КАРТА

Рођени КОЦКАР, манипулатор, ЛАЖЉИВАЦ или хладан и СТРОГ: Колико ХОРОСКОП утиче на ЛИЧНОСТ?

Сваки хороскопски знак у себи чува замке које могу, уколико се развију у том смеру, да оду у крајност.

1599205101_Depositphotos_44175227_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Сваки астролошки знак има своје предности али и мане. Не постоје знаци које ћемо прогласити бољим у односу на друге, а исто тако ни они који су гори.

Где је Сунце?
Општа астролошка подела по знацима је заснована на позицији Сунца у знаку, али његово дејство зависи и од тога у ком се пољу налази, а то је одређено часом и минутом рођења.

Ипак, треба имати на уму да је ово само делић онога што добијамо на рођењу. Поред Сунца, на људски организам утичу и остале планете, уосталом, баш на исти начин као што током живота на нас утичу спољни фактори. Срећа као таква не постоји у свакодневно прихваћеном смислу, јер оно што имамо или нам недостаје у сваком погледу заслуга је наших сопствених акција у прошлости.

Свака личност може да се развије у позитивном или негативном смеру.

Типове личности можемо да опишемо на разне начине. Један од интересантних су негативне особине на које сваки знак указује. У текстовима се често помиње термин “нижи” и “виши” тип. Под тим се сматра да особа рођена у одређеном астролошком знаку може да се развије у позитивном или негативном смеру. Од чега то зависи, посебна је тема, али ретки су примери када је неко у потпуности отишао у крајност.

Прочитајте још: После 735 ГОДИНА: Среле су се ТРИ ПЛАНЕТЕ, стари свет ће се распасти и у ДЕЦЕМБРУ почиње НОВИ ПОРЕДАК

Дакле, сви смо саткани и од позитивних и од негативних особина знака у коме смо рођени, а ако говоримо о најнегативнијим особинама, то су:

ОВАН је нестрпљив, хировит, деструктиван, брз, агресиван, љут, хипертоничан, хиперактиван, релативно површан и неозбиљан.

Нестрпљив, хировит, брз, агресиван - ко је то?

БИК је себичан, егоистичан, посесиван, љубоморан, уживалац чулних и телесних задовољстава, опседнут материјом.

Прочитајте још: "Драго ми је што нећу доживети оно што видим": Убиће тројицу ПОЛИТИЧАРА, а Београдом ће марширати војска

БЛИЗАНЦИ су брбљиви, површни, неозбиљни, сплеткароши, воле да оговарају, а ни манипулације и преваре им нису стране.

Брбљив и површан или затворен и несигуран.

РАК је малодушан, затворен, несигуран у себе, због чега постаје жртва околине коју пак отворено оптужује. Променљивог је расположења, у страху постаје агресиван.

ЛАВ је егоистичан, тиранин, сујетан, самољубив, нарцисоидан, неозбиљан, детињаст, неукротив.

Прочитајте још: Научници су нас о корони ЛАГАЛИ за ових 5 ЧИЊЕНИЦА које су ДО ДАНАС остале МИСТЕРИЈА

ДЕВИЦА је критичар који свакоме пронађе ману, килава, без енергије, болешљива, болесно уредна или исто тако неуредна, детињста који у свему види проблем па због тога често анксиозна.

Ко у свему види проблем?

ВАГА је неодлучна, површна, хладна, безосећајна. Неуморни борац за правду коју само она види.

ШКОРПИЈА је прикривени убица, љубоморна, захтевна, наметљива, манипулатор, посесивна, непријатна.

Прочитајте још: "Код Саве си био? И по ведром дану тамо је тама и чују се гласови": У селу СРПСКОГ ВАМПИРА влада СТРАХ (ФОТО)

Хороскоп даје личнсот, али свако сам одлучује у ком правцу ће се развијати Фото: Пиксабеј

Прочитајте још: Едисон је украо патент и рекао: Тесла, ви не разумете амерички смисао за хумор!

СТРЕЛАЦ је неозбиљан, некад необразован, коцкар, порочан, лажљив и неорганизован. Нереални оптимиста који кроз живот иде с девизом “како ћемо - лако ћемо”.

ЈАРАЦ је хладан, строг, спор, депресиван, песимистичан, досадан, ригидан, незаинтересован, сурово амбициозан.

Порочан, неозбиљан, лажљив, неорганиизован, коцкар - ко би то могао бити?

ВОДОЛИЈА је контраш по сваку цену, луцкаста, ексцентрична, бучна, неконвенционална, упадљива, нервозна и анксиозна.

Прочитајте још: Јесте ли чули за РИСТУ ПРЕНДИЋА? Име му се изговарало са СТРАХОПОШТОВАЊЕМ, а од Турака је преузео КЉУЧЕВЕ градова

РИБЕ су лажљиве, изгубљене, манипулативне, неискрене, подмукле, дволичне и порочне.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.