Oglas
· · Komentari: 0
NATALNA KARTA

Rođeni KOCKAR, manipulator, LAŽLJIVAC ili hladan i STROG: Koliko HOROSKOP utiče na LIČNOST?

Svaki horoskopski znak u sebi čuva zamke koje mogu, ukoliko se razviju u tom smeru, da odu u krajnost.

1599205101_Depositphotos_44175227_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Svaki astrološki znak ima svoje prednosti ali i mane. Ne postoje znaci koje ćemo proglasiti boljim u odnosu na druge, a isto tako ni oni koji su gori.

Gde je Sunce?
Opšta astrološka podela po znacima je zasnovana na poziciji Sunca u znaku, ali njegovo dejstvo zavisi i od toga u kom se polju nalazi, a to je određeno časom i minutom rođenja.

Ipak, treba imati na umu da je ovo samo delić onoga što dobijamo na rođenju. Pored Sunca, na ljudski organizam utiču i ostale planete, uostalom, baš na isti način kao što tokom života na nas utiču spoljni faktori. Sreća kao takva ne postoji u svakodnevno prihvaćenom smislu, jer ono što imamo ili nam nedostaje u svakom pogledu zasluga je naših sopstvenih akcija u prošlosti.

Svaka ličnost može da se razvije u pozitivnom ili negativnom smeru.

Tipove ličnosti možemo da opišemo na razne načine. Jedan od interesantnih su negativne osobine na koje svaki znak ukazuje. U tekstovima se često pominje termin “niži” i “viši” tip. Pod tim se smatra da osoba rođena u određenom astrološkom znaku može da se razvije u pozitivnom ili negativnom smeru. Od čega to zavisi, posebna je tema, ali retki su primeri kada je neko u potpunosti otišao u krajnost.

Pročitajte još: Posle 735 GODINA: Srele su se TRI PLANETE, stari svet će se raspasti i u DECEMBRU počinje NOVI POREDAK

Dakle, svi smo satkani i od pozitivnih i od negativnih osobina znaka u kome smo rođeni, a ako govorimo o najnegativnijim osobinama, to su:

OVAN je nestrpljiv, hirovit, destruktivan, brz, agresivan, ljut, hipertoničan, hiperaktivan, relativno površan i neozbiljan.

Nestrpljiv, hirovit, brz, agresivan - ko je to?

BIK je sebičan, egoističan, posesivan, ljubomoran, uživalac čulnih i telesnih zadovoljstava, opsednut materijom.

Pročitajte još: "Drago mi je što neću doživeti ono što vidim": Ubiće trojicu POLITIČARA, a Beogradom će marširati vojska

BLIZANCI su brbljivi, površni, neozbiljni, spletkaroši, vole da ogovaraju, a ni manipulacije i prevare im nisu strane.

Brbljiv i površan ili zatvoren i nesiguran.

RAK je malodušan, zatvoren, nesiguran u sebe, zbog čega postaje žrtva okoline koju pak otvoreno optužuje. Promenljivog je raspoloženja, u strahu postaje agresivan.

LAV je egoističan, tiranin, sujetan, samoljubiv, narcisoidan, neozbiljan, detinjast, neukrotiv.

Pročitajte još: Naučnici su nas o koroni LAGALI za ovih 5 ČINJENICA koje su DO DANAS ostale MISTERIJA

DEVICA je kritičar koji svakome pronađe manu, kilava, bez energije, bolešljiva, bolesno uredna ili isto tako neuredna, detinjsta koji u svemu vidi problem pa zbog toga često anksiozna.

Ko u svemu vidi problem?

VAGA je neodlučna, površna, hladna, bezosećajna. Neumorni borac za pravdu koju samo ona vidi.

ŠKORPIJA je prikriveni ubica, ljubomorna, zahtevna, nametljiva, manipulator, posesivna, neprijatna.

Pročitajte još: "Kod Save si bio? I po vedrom danu tamo je tama i čuju se glasovi": U selu SRPSKOG VAMPIRA vlada STRAH (FOTO)

Horoskop daje ličnsot, ali svako sam odlučuje u kom pravcu će se razvijati Foto: Piksabej

Pročitajte još: Edison je ukrao patent i rekao: Tesla, vi ne razumete američki smisao za humor!

STRELAC je neozbiljan, nekad neobrazovan, kockar, poročan, lažljiv i neorganizovan. Nerealni optimista koji kroz život ide s devizom “kako ćemo - lako ćemo”.

JARAC je hladan, strog, spor, depresivan, pesimističan, dosadan, rigidan, nezainteresovan, surovo ambiciozan.

Poročan, neozbiljan, lažljiv, neorganiizovan, kockar - ko bi to mogao biti?

VODOLIJA je kontraš po svaku cenu, luckasta, ekscentrična, bučna, nekonvencionalna, upadljiva, nervozna i anksiozna.

Pročitajte još: Jeste li čuli za RISTU PRENDIĆA? Ime mu se izgovaralo sa STRAHOPOŠTOVANJEM, a od Turaka je preuzeo KLJUČEVE gradova

RIBE su lažljive, izgubljene, manipulativne, neiskrene, podmukle, dvolične i poročne.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas