Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Сазнајте какав је ТИП: Ово су ПИТАЊА која треба поставити МУШКАРЦУ према хороскопском знаку

На основу хороскопског знака, једно, али право питање може открити доста о мушкарцу.

1636192322_woman-g0c427c5e4_1920.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

На основу хороскопског знака, можете доста открити о мушкарцу, па чак и оној страни личности за коју нисте знали да је има, преноси "24сата.хр".

Ован

Најбоље питање за мушкарца Овна је: "Који је твој највећи успех/достигнуће у животу?" Ован може да одговори на ово питање само на један начин, али може да вам да два различита одговора.

Ако му поставите питања о његовим вредностима, сазнаћете има ли добре намере или сакрива прорачунатији део себе за који нисте знали пре.

Прочитајте још: Нумеролози ОТКРИВАЈУ: Ово су најсрећнији дани за ВЕНЧАЊА у 2022. години, а један дан је посебно ВАЖАН

Бик

Најбоље питање за мушкарца Бика је: "Колико си пута био заљубљен?" Бик снажно воли, па је важно знати у шта се упуштате у раној фази везе.

Биће искрен с вама ако га директно питате о његовој прошлости. Даће све одговоре који су вам потребни, само морате стварно да слушате шта говори.

Близанац

Најбоље питање за њих је: "Шта те плаши?" Близанац често излази, па је навикао на типична питања о својим бившима и себи, али оно на шта није навикао јесте да га питају о томе шта га плаши.

Он живи убрзано, па ако желите да га натерате да једном успори и заправо одговори на озбиљно питање, морате да га ухватите неспремног. Ако желите ући у ум Близанаца, треба да му поставите питања која ће га натерати да стане и стварно размисли о свом одговору.

Фото: Пиксабеј

Рак

Најбоље питање које можете поставити мушкарцу Раку је: "Који је твој најчешћи разлог за прекид везе?" Рак проводи толико времена негујући савршене односе да не престаје да размишља о томе шта му је стварно важно. Рак излази с намером да пронађе оно што му треба у вези, а не оно шта жели.

Кад га питате ово питање, немојте да му допустите да се извуче с одговором као "варалица" или "неко ко није близак његовој породици". То може да буде неко ко не подржава његову љубав према сликању?

Прочитајте још: Орхидеја, ружа, лаванда или лала: Месец рођења открива који је ваш СРЕЋАН ЦВЕТ

Лав

Најбоље питање за њега је: "Где се видиш за пет/десет година?" Лав увек гледа у будућност - будућност своје каријере, његов однос с вама и самим собом - па је питање где се види за пет година питање чији одговор много може да вам открије.

И, на вашу срећу, на ово ће питање одговорити озбиљно. Ово питање и свако питање о његовој будућности рећи ће вам где леже његове амбиције.

Девица

Најбоље питање за њега је: "Која је твоја идеја о савршеној вези?" Он воли да има потпуну контролу над свим у свом животу, али такође, није од оних који ће вам заповедати (толико).

То значи, иако би волео да има савршену везу, такође би му било драже да му читате мисли него да мора да вам каже како та савршена веза изгледа.

Фото: Пиксабеј

Вага

Најбоље питање за њега је: "Која је твоја најбоља/најгора навика?" Он мисли да је веза пуна романтике и изненађења здрава, савршена и невероватна. Не зна да куповина цвећа неће избрисати малу свађу од раније тог дана.

Међутим, ако га натерате да одговори на озбиљна питања о себи, то ће свакако помоћи. Ако га питате које су његове најбоље и најгоре навике даће вам искрен увид у то каква је особа.

Шкорпија

Најбоље питање за мушкарца Шкорпију је: "Шта би волео да људи знају о теби?" Шкорпија воли да буде у везама, али тешко се отвара.

Постављање озбиљних питања помоћи ће вам да се повежете на дубљем нивоу и натерате га да се мало опусти. Оно што му треба је сигурност пре него што буде искрен с вама.

Прочитајте још: Најпознатији енглески астролог ОТКРИВА: Ова ЧЕТИРИ знака очекује велики НОВЧАНИ добитак у НОВЕМБРУ

Стрелац

Најбоље питање које можете поставити је: "Који је твој највећи неуспех у животу?" Стрелац је још један од оних знакова Зодијака који тешко могу да успоре и буду озбиљни јер увек тражи следећу велику авантуру или искуство у животу. Такође је склон скривању свог правог ја иза хумора и необавезних веза јер не жели да се отвори некоме само да би га тај неко напустио.

Ако желите да зна да је његово срце на сигурном с вама, морате да му покажете да је рањивост добродошла, чак и ако је и помало застрашујућа. Не постављајте му ово питање како бисте покушали да га поправите, већ како бисте покушали да га боље упознате.

Јарац

Најбоље питање које можете поставити овом мушкарцу је: "Које особине мора имати твој партнер?" Један од разлога зашто је тако тешко задржати Јарца заинтересованим и срећним у вези је тај што је тешко сазнати његове стандарде.

Ово питање ће унети јасноћу и срећу у ваш однос. Уместо да целу везу проведете покушавајући да држате корак с њим, одмах га питајте шта тражи од партнера.

Фото: Пиксабеј

Водолија

Најбоље питање за мушкарца Водолију је: "У животу се залажеш за...?" Водолија то можда неће рећи наглас, али воли с вама да подели своје мишљење.

Он је хороскопски знак који увек размишља о озбиљним стварима, па му пуно значи могућност да своје мишљење подели с неким до кога му је стало.

Рибе

Најбоље питање за њега је: "Који су твоји највећи страхови у вези?" Питајте га о његовим највећим страховима, у везама или негде другде, и сигурно ћете добити пуно више него што сте очекивали.

Риба не воли да размишља о негативним стварима, али цени што желите да га саслушате. Питајући га о његовим страховима даће му увид у оно чега се заправо боји.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas