Oglas
· · Komentari: 0

SEBE UVEK STAVLJAJU NA PRVO MESTO: Tri horoskopska znaka za koja svi misle da su sebični i bezosećajni

Na prvi pogled izgledaju surovo i bezosečano, međutim uopšte nisu takvi

1710254345_Foto-Shutterstock-horoskop-osobine-mart.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Ponekad se važna karakterna osobina kao što je da sebe stavimo na prvo mesto pogrešno doživljava, u vidu sebičnosti i kao nedostatak empatije. Nažalost, mnogima je važnije da ispune tuđe želje, pa često završe nesrećni i nezadovoljni, jer nisu uradili ono što bi ih ispunilo i usrećilo. Ova tri horoskopska znaka jednostavno znaju kako da ispune sopstvene želje i stave sebe na prvo mesto.

Ovan

Ovnovi su poznati po svom samopouzdanju, odlučnosti i energičnoj prirodi. Oni znaju šta žele i ne oklevaju da svoje potrebe i ciljeve ostvare i da ih stave na prvo mesto. Mnogima je problem da kažu 'ne' kada to žele , a oni to rade bez ikakvog oklevanja. Svesni su činjenice da niko osim njih samih neće brinuti o njihovoj sreći i zadovoljstvu životom.

Lav

Lavovi su obično samouvereni i izuzetno ponosni ljudi. Vole da budu u centru pažnje i često teže ka ostvarenju ličnih ambicija. NJihova samosvest i želja za uspehom dovode ih do toga da daju prioritet sopstvenim potrebama. Oni su pojedinci koji znaju da zablistaju u bilo kojoj sredini, upravo zato što su svesni sopstvenih vrednosti i kvaliteta.

Škorpija

Škorpije su strastvene i odlučne. Veoma su posvećene svojim ciljevima i stavljaju svoje potrebe na prvo mesto kako bi ostvarili svoje planove, a uspeh im je važan motiv u životu. NJihova ambicija je ta koja ih pokreće i usmerava, a motivacije i ciljeva im nikada ne nedostaje.

(Sensa.hr)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas