· · Коментари: 0
астро

"Скривене моћи" хороскопских знакова: Бика краси стабилност, а ево шта поседује ШКОРПИЈА

Да ли примећујете ове особине код себе и људи из окружења?

1668768862_6929081e866b636f37ede4d7bb4e66539bf8c815.jpg
Фото: профимедиа

Ован

Овнови инспиришу људе у својој околини да се коначно суоче са страховима и ураде шта желе. Људи рођени у овом знаку су одлични лидери јер увек шире позитивну енергију, стварају пријатељску атмосферу и стављају акценат на тимски рад.

Бик

Бик је један од најстабилнијих знакова. Одличан је у откривању детаља, а то је карактеристика која му помаже да буде одличан кувар, који често зна како да одушеви куваним јелима.

Прочитајте још: Долази нам МЛАД МЕСЕЦ у Стрелцу: Враћа веру у људе, а овим знаковима се остварују жеље

Близанци

Близанци су створени за говор и дружење, јер могу разговарати са свима. Док год их поштујете, они ц́е бити главни у стварању пријатне атмосфере око вас.

Рак

Рак увек зна како да вас саслуша и помогне вам да решавате проблеме. Ако имате овај знак међу својим пријатељима, биц́ете поносни што ц́е бити ваш лични терапеут, све док цените труд који инвестира у разговору са вама.

Лав

Лавови су арогантни и дрски јер знају да животна средина не може да им одоли. Увек су у центру пажње и често знају како да охрабре људе да продубљују своје мишљење.

Девица

Девица је детаљна у свему што ради, па ако вам је потребна помоц́ у планирању за сваки догађај, питајте њу да вам помогне.

Вага

Ваге су благословене тако што увек знају како да реше проблеме, без обзира на њихову тежину. Присуство Ваге увек доноси хармонију у односе са другима.

Шкорпија

Шкорпија је хороскопски знак који помиче свет, јер својим посвец́ењем мотивише друге да остваре немогуц́е. Ако вам је потребна мотивација, спријатељите се са Шкорпијом, а са лакоц́ом ц́ете постиц́и своје циљеве.

Стрелац

Стрелац шири ентузијазам и позитиву. Он не само да дели оно што зна, вец́ и зна како да слуша друге. Стрелац је знак који охрабрује друге да буду поносни на своју животну причу.

Јарац

Јарац је најсветији знак у хороскопу - знак који је увек фокусиран на ваше циљеве и онај који вам је потребан за решавање ако сањате о побољшању вашег радног места, али не знате како то да учините.

Прочитајте још: Највеће СЛАБОСТИ МУШКАРАЦА према хороскопу: Неки се плаше изненађења, а неки туђег мишљења

Водолија

Водолија зна све што треба о љубави. То су визионари, хуманисти, савремени ренесансни људи са којим увек можете говорити о егзистенцијалним темама.

Рибе

Рибе су најоригиналнији знак у хороскопу, јер се увек изражавају кроз неку врсту уметности. Риба ц́е вам помоц́и да дођете у контакт са вашим скривеним емоцијама.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.