Oglas
· · Komentari: 0

Najveće SLABOSTI MUŠKARACA prema horoskopu: Neki se plaše iznenađenja, a neki tuđeg mišljenja

Pogledajte čega se muškarci najviše plaše

1668531340_profimedia-horoskop-muskarci.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Ovan

Najveća želja ovih muškaraca je da budu prvi uvek i svuda. Ali, ako primete da neko sumnja u njihovu superiornost, oni se odmah zatvaraju u sebe. Plaše se da neće biti najbolji i imaju potrebu za stalnom pažnjom i pohvalama.

Bik

Ovi muškarci se plaše neočekivanih i nenadanih iznenađenja koja nisu pod njihovom kontrolom. Sve ono što im se ispreči na putu i ugrozi njihovu stabilnost, može da izludi muškarce Bikove.

Blizanci

Tipičnim Blizancima nije potreban tuđi aplauz ni pohvalne reči o njihovom intelektu. Znaju da su oni najpametniji muškarci ikada rođeni. Ali, kada neko posumnja u njihove reči, to ih duboko pogađa. To je narcisoidnost i ništa više.

Rak

Muškarci u znaku Raka su mnogo zavisni od tuđeg mišljenja i stalno čekaju na tuđa odobravanja, ali kada se suoče sa kritikom, prihvataju je teško i bolno i to ne mogu da sakriju.

Lav

Ako muškarac Lav i u najluđem snu posumnja u svoju jedinstvenost, to neće moći da podnese. Pa, najveći strah mu je da neko ne napadne njegov ponos.

Devica

Device su samokritične, a to im je verovatno i najveća mana, jer tako ističu svoje nedostatke i pokazuju komplekse. Oni sebe kritikuju jer su stidljivi, jer imaju prekomernu težinu, jer ne izgledaju dovoljno dobro, a isto tako sumnjaju i u svoje mentalne sposobnosti.

Pročitajte još: Mekur je u znaku Strelca od 17. novembra: Evo kada možemo da očekujemo priliv pozitivne energije

Vaga

Ovi muškarci svakodnevno troše mnogo snage, živaca i novca da bi svi oko njih bili srećni i zadovoljni i da niko ne bude uvređen. Ali, verovatno su svi osim njih svesni da je to nemoguće, pa zbog te činjenice imaju osećaj anksioznosti i razočarenja.

Škorpija

Osetljivost, sentimentalnost i ranjivost – ovo su tri najbolnije tačke muškaraca Škorpija, a najviše strahuju da neko ne sazna kako da ih „izazove“. Iako oni znaju da sakriju strahove i komplekse, kritiku prihvataju veoma teško.

Strelac

Muškarci Strelčevi ne znaju kako da gube. Isto kao i Lavovi, tako i ovi muškarci veruju da su jedinstveni i ne žele da bilo ko sumnja u to, posebno ne ljubavni partneri. Zbog ovog straha oni od svojih voljenih traže da ih poštuju kao „posebne“ ličnosti.

Jarac

Jarčevi često znaju da sebi naprave komplekse zbog svog izgleda u prošlosti i to ih čini ranjivim kada odrastu, što im pravi probleme i stalni nedostatak pažnje.

Vodolija

Muškarci Vodolije se najviše plaše govora u javnosti i u takvim slučajevima im je teško da se izbore sa uzbuđenjem i tremom, što često dovodi do toga da se osećaju neprijatno i da izgube samopouzdanje.

Ribe

I muški pripadnici ovog znaka su isto tako zavisni od mišljenja drugih i čekaju odobravanje za svaku sitnicu, jer i najmanja kritika koja im je upućena za njih predstavlja veliki udarac koji ne mogu da podnesu.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas