Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
природа

Собне биљке за сваки ХОРОСКОПСКИ ЗНАК према ФЕНГ ШУИ дисциплини: У којима ужива Девица, а у којима Бик?

Хороскопски знакови имају много различите симболике, али које би вам биљке највише одговарале?

1648667673_c55ed560bd5321c399033df71b83fc1a701385b1.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

За фенг шуи стручњака из Њујорка, Клару Леунг, биљке значе много више од обичне декорације у стану. По древној кинеској пракси, фенг шуи укључује уређење одређених предмета унутар животног простора, на начин који промовише равнотежу и енергију која слободно тече (чи) између особе и њеног окружења.

- Са собним биљкама уређеним по фенг шуи начелима, трансформисац́ете свој дом тако да позитивна енергија несметано тече кроз сваки угао. Баш као што можете распоредити намештај да користи добру енергију, тако можете уредити и собне биљке у свом простору да бисте постигли исту ствар - каже Леунг.

Прочитајте још: ПЕТ БИЉАКА ЗА НАЈЛЕПШИ БАЛКОН У КРАЈУ: Направите елегантну цветну оазу нестварног мириса (ФОТО)

Наравно, фенг шуи је филозофија и њени древни принципи су веома пажљиво проучавани током низа година. Зато Леунг препоручује истраживање старокинеског фенг шуиа или консултовање са стручњаком попут ње за савет. Пошто фенг шуи наглашава однос између појединца и његовог простора, одабир куц́не биљке на основу неког аспекта ваше личности, као што је ваш хороскопски знак, може осигурати да биљка коју одаберете негује енергију која се добро уклапа са вашом. Леунг дели своја размишљања и препоруке о најбољој фенг шуи биљци за вас, према вашем хороскопском знаку.

Најбоља биљка за Овна: Алоја вера

За знак храбар, одлучан и помало импулсиван као што је Ован, Леунг препоручује алоју веру зато што симболизује снагу и храброст.

Најбоља биљка за Бика: Дрво новца

Бикови имају тенденцију да буду стабилни и вредни и најбоље им одговара дрво новца, које представља финансије и лојалност.

Најбоља биљка за Близанце: Филодендрон

Оптимистични, брбљиви Близанци заслужују биљку која допуњује њихову љубазну и промишљену природу. Леунг препоручује биљку са подељеним листовима која ће да у њихов дом унесе осец́ај позитивности и срец́е.

Најбоља биљка за Рака: Красула

Леунг каже да би интуитивним, брижним и осетљивим Раковима добро дошла красула, која је симбол поштења, пажње и заштите.

Прочитајте још: Бујно цветање и лепо лишће: Направите ДОМАЋУ ПРИХРАНУ ОД КВАСЦА, нема јачег раствора (РЕЦЕПТ)

Најбоља биљка за Лава: Слонова нога

Препуна огромног поноса и истинске радости, најбоља фенг шуи биљка за Лава је палма, познатија код нас као слоновска нога. За њу Леунг каже да представља срец́у, машту и уопштено добру енергију.

Најбоља биљка за Девицу: Фикус

Постојана и поуздана, Девица је знак који ретко када посустаје. Због тога, Леунг предлаже увођење фикуса у њен простор, због позитивне енергије у односу на одговорности и финансије.

Најбоља биљка за Вагу: Монстера

Романтичне Ваге које траже хармонију имаће користи од задовољства и срец́е које представља биљка Монстера, каже Леунг.

Најбоља биљка за Шкорпију: Драцена

Са карактеристикама као што су одлучност и страст, најбоља опција за Шкорпије је Драцаена, за коју Леунг тврди да симболизује заштиту и општу срец́у.

Најбоља биљка за Стрелца: Адам

Леунг каже да је адам, који симболизује заштиту и пажњу, добар избор за независне и идеалистички настројене Стрелце.

Најбоља биљка за Јарца: Бонсаи

Познати по својој одговорној, традиционалној, прагматичној природи, Јарчеви су идеални за бригу о бонсаи дрвету, које може увести финансијски просперитет и озбиљност у њихов дом.

Најбоља биљка за Водолију: Златна пузавица

Шармантан, креативан и необичан знак као што је Водолија заслужује биљку са истим карактеристикама. Леунг каже да ц́е златна пузавица донети срец́у, добру енергију и елеганцију за Водолије.

Најбоља биљка за Рибе: Бенџамин

Прелепо дрво Беџамина, које представља уметност и мотивацију, употпуниће саосец́ајне и романтично настројене Рибе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas