Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шта годишње доба у коме сте се родили говори о вама? Ево када се рађају авантуристи, а када нежне душе

Попут астрологије, популарна веровања тврде да годишње доба у којем смо рођени може утицати на нашу личност

1711963183_shutterstock_2228784763.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Наравно, свака особа је јединствена због генетских фактора, животних искустава, друштвеног и културног окружења. Али чини се да одређеним карактеристикама може допринети и годишње доба у којем смо рођени. Ово је општи приступ томе како се годишња доба могу повезати са одређеним особинама.

Пролеће

Ако сте рођени у пролеће, то значи да сте увек вољни да саслушате оне око себе и дате им најбољи савет. Имате љубазно срце, посвећени сте свему што радите, а добробит људи око вас испуњава вас енергијом. Такође сте скромна особа, волите да стичете нове пријатеље и идете у авантуре са њима. 

Лето

Независност вас најбоље описује. Волите сами да решавате проблеме, а домишљатост је ваша највећа предност. Имате богату машту, а професије везане за уметност пристају вам као рукавица. Такође сте поштена особа, зрачите добром енергијом и ретко допуштате негативним мислима да дођу до вас.

Јесен

Ако сте рођени у септембру, октобру или новембру, значи да сте организована особа која веома добро анализира ситуацију пре него што донесе важну одлуку. Добар сте детектив јер брзо откривате лажи, а разговори с вољенима вам дају добру енергију. Желите да поделите све са свима, било да је то добра или лоша вест. Сви воле ваш отворен ум, а савети које дајете су од помоћи.

Зима

Ако сте рођени у децембру, јануару или фебруару, то значи да не волите да будете у центру пажње. Такође вам је веома важно да се добро слажете са свима. Једном када некога пустите у свој живот, не пуштате га јер се везујете за људе. Људи вас цене јер сте искрени и великодушни. Такође, ви сте фантастичан домаћин.

(Сенса)

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas