Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шта нам доноси ЈЕСЕЊА РАВНОДНЕВИЦА 23. СЕПТЕМБРА 2023? Почиње сезона Ваге

Ако погледамо астролошку годину, јесења равнодневица је пола пута и време када почињу да се отварају поглавља на којима смо радили

1695110216_shutterstock_2040685922.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Иако нећемо стићи до краја овог путовања до мартовске равнодневице, можемо размислити о томе како смо дошли до ове фазе нашег путовања и како бисмо желели да се заврши.

Како бисте желели да се заврши ово поглавље? У ком правцу желите да крене остатак приче? Иако немамо потпуну контролу над догађајима у нашим животима, равнодневица је добро време да проговоримо и дамо Универзуму, себи и другима да знају шта нам је потребно.

Равнодневица: између физичког и духовног

Равнодневица је свето време када је вео између физичког и духовног света танак, а енергетска мрежа планете долази у вишу вибрацију и хармонију. Универзум оштро реагује на равнодневицу, а то је нешто што бисмо чак могли да видимо са променом годишњих доба.

На северној хемисфери природа почиње да одбацује и пушта, а на јужној хемисфери све почиње да расте и цвета. Без обзира где живите, сви можемо осетити ову промену у енергији која тече кроз наше животе. Можда ћемо открити да неке ствари треба пустити, док друге процветају.

Знање о томе шта треба да проширимо, а шта да сузимо, може да постане кристално јасно у зору равнодневице. Почећемо да увиђамо шта нам је најважније, на шта желимо да трошимо енергију и где желимо да ставимо своје намере. Ако се осећамо ван равнотеже или желимо да се стопимо са енергијом Универзума, провођење времена на отвореном у повезивању са природом може бити невероватно лековито.

Септембарска равнодневица и почетак сезоне Ваге

Септембарска равнодневица такође означава почетак сезоне Ваге, хороскопског знака који је снажно повезан са проналажењем равнотеже и протока између давања и примања у нашим животима. Вага такође представља сопство унутар другог, што је у суштини оно што постајемо у многим различитим односима у нашим животима.

Да ли нам се свиђа оно што смо када смо у близини одређених људи? Постоје ли везе које извлаче оно најбоље у нама? Да ли постоје одређени односи који нас изазивају да растемо изазивајући наше трауме и подсвесно понашање? Постоје ли везе које су једноставно забавне и које нас подсећају на радост коју имамо? Постоје ли односи који изгледају једнострано или односи које морамо одржавати да бисмо остали професионални и сачували мир? Односи су често наши највећи учитељи. Они су нам потребни да бисмо напредовали, расли и разумели ко смо заиста.

Ако желите да се бавите неким везама, равнодневица и енергија сезоне Ваге могу бити добар тренутак за то. Сигурно постоји веза у вашем животу о којој из неког разлога често размишљате – можда осећате да вас гуши или да због те везе постајете најбоља верзија себе.

Питања у наставку могу вам јасније показати како се заиста осећате у вези и на тај начин вас подстаћи да је прекинете или још више уложите у њу. Одговор лежи у вама и сами ћете га открити...

  • Шта мислите, шта ова веза покушава да вас научи?
  • Да ли сматрате да је овај однос кармичка веза или записан у вашем уговору о души? Ако јесте, шта мислите шта је виша сврха свега тога?
  • Да ли сте можда нечија пројекција у овој вези или желите да ствари буду другачије него што јесу?
  • Да ли заиста слушате и јасно комуницирате у овој вези или само претпостављате?
  • Да ли би нешто требало да се промени у овом односу, и ако јесте, да ли та промена може да крене од вас?
  • Који делови вас су угушени у овој вези? Који су твоји делови процветали?

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas