Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шта нам доноси ЛЕТЊА ДУГОДНЕВНИЦА од 21. јуна? Нова енергија за сваки хороскопски знак

Сутра званично почиње лето

1687272529_ef46f19bb9b7eebf5ef5ded6bdfa1cad2202e507.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Летња дугодневница 21. јуна 2023. године уводи нас у летњу сезону пуну добрих вибрација и позитивне енергије. Лето почиње, а летња дугодневница подразумева да је то дан са најдужим даном и најкраћом ноћи.

Ован

Најватренији од знакова и љубитељ Сунца, ово је пријатно доба године за вас, Овнови. Волите екстреме, тако да вам је најдужи дан забаван – такође и најтоплији дан, најсветлији дан или најсјајнији дан. Све ће вам бити невероватно приватно. Искористите те сунчане вибрације и посветите се неким плановима за наредне месеце. Да ли постоји циљ на коме бисте желели да радите? Постоји ли књига коју сте желели да завршите? Време је да довршите започето.

Бик

Ви сте блага и мирна особа. Фокусирате се на једнакост, равнотежу, мир. Ваша лекција из летње краткодневица 2023. године је да ништа не траје вечно и да можете наставити да будете благи, и то ће бити сигуран и веома сигуран избор. Венера, ваша владајућа планета, која је уједно и планета љубави, налази се у поносном знаку Лава током лета, што значи да вас љубав чека иза угла.

Близанци

Летња краткодневица у 2023. години је последњи забавни тренутак у сезони Близанаца. Лето у којем се проводите и будете сјајни је управо ваша вибрација и бринете се да ће вам она бити отета. Не плашите се, Близанци, јер постоји много начина за забаву. Најбоља ствар у вези лета је да ћете проводити време са блиским људима током дивних вечери.

Рак

И тек тако почиње сезона Рака. Средина лета је први дан у сезони овог знака, а ви сте чекали своју посебну сезону целе године. Ваша мирна и тиха природа је чезнула за неколико посебних тренутака, тако да можете да заблистате. Волите да бринете о другима и зато ретко долазите у центар пажње. Непосредно пре него што почне, осврните се уназад – шта сте постигли у протеклих 12 месеци, шта вам је ишло у прилог, а шта против вас?

Лав

Повезани сте са Сунцем и зато летња краткодневица има на вас значај. Ускоро ће бити сезона Лава, а цело лето је заиста ваш празник. Дозволите себи да будете сјајна звезда у свакој ситуацији. На крају крајева, то је сама суштина поносног Лава.

Девица

Ви сте скроман и великодушан знак. Лето је за вас заправо сезона прилика када можете изабрати да будете ко год желите. Уколико се трудите, могуће су велике промене. Фокусирајте се на оно што вам је важно - корак по корак.

Вага

Љубитељ сте савршеног баланса – лето за вас може бити превише узбудљиво, превише топло, прегласно. Летње забаве нису ваше природно станиште, више волите уживатње код куће у свом дворишту, у свом миру. Летња краткодневица 2023. је управо то – на ивици, па чекате да прође. Како година одмиче, клизећи мирно ка сезони Ваге, осећаћете се сигурније у ризиковању. За сада, играјте на сигурно!

Шкорпија

Волите да чувате своје тајне за себе, па вам се сезона Сунца чини превише изложеном. Тренутно ништа није тајно, ништа није скривено и све се зна. Није стање ствари са којим се можете уклопити. Ипак, осећате се природно и слободно.

Стрелац

Пре шест месеци Сунце је напустило ваш знак, а ви сте чекали да се врати још од Стрелца. Сунце вам даје додатну дозу енергије. Целог лета ћете се изузетно забављати, заслужујете да уживате и можете безбедно да распустите косу. Како се зима приближава, природно ће вам понестати енергије за забаву и направићете велике промене током јесење равнодневице.

Јарац

Зимска краткодневица је започела сезону Јарца, а тренутно нас дели читавих шест месеци од ње. Има много дана пре вашег рођендана и тада су све очи упрте у вас. Много дана који вам омогућавају да сагледате стање, доносите велике одлуке, дозвољавају велике промене. Ове летње краткодневице знајте да је шест месеци довољно дуго да се уради скоро све. Будите тачно оно што желите да будете.

Водолија

Једна од ваших многих предности је ваш креативни ум. Сунце је извор свега живота, а посебно креативности, а данас је Сунце на свом апсолутном максимуму. Одвојите мало времена насамо и размислите о свом креативном путовању. Запишите како се осећате или скицирајте своје емоције и ово ће бити ваша креативна листа обавеза.

Рибе

Као љубитељ једнакости, а не екстрема, дајете предност равнодневицама у односу на краткодневице. Осећате се самопоуздано и срећно . Када дође до врхунца, осећате се ван равнотеже. Искористите најдужи дан у своју корист – допустите себи да покажете неке светле и сунчане додатке свом животу. Било да је у питању нова гардероба, промена каријере или куће, пријају вам све промене.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas