Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

Шта се дешава када су у вези они који су истог хороскопског знака? Мане и предности

Можда се не привлаче само супротности

1656337383_wedding-5929956_1280.jpg
Фото: пиxабаy
Oglas

Да ли вам је позната фраза „супротности се привлаче“? Шта ако се не привлаче само супротности? Можда се најискреније и најдуже везе, напротив, развијају између људи који имају много заједничког.

Предности и мане постоје у односима између представника истог хороскопског знака.

Партнери истог хороскопског знака

Предности

Приближно исти стил комуникације

Постоје знаци чији представници воле да комуницирају са иронијом, стално исмевајући партнера. А има и оних који не подносе такву комуникацију. Очигледно, ако се ове супротности споје, оне неће моћи дуго да буду у срећној вези и брзо ће се разићи. Али ако оба партнера имају исти став према бројним шалама или њиховом одсуству, онда ће такав пар трајати дуго.

Прочитајте још: Постоји уверење да мушкарци највише "падају" на плавуше, али статистика каже другачије: Бринете су НАЈБОЉЕ у кревету

Сличан поглед на живот

Представници истог хороскопског знака често имају исти поглед на свет, циљеве, вредности и укусе. Неки знак може бити фокусиран на каријеру, а други - на породицу, децу. За тако различите знакове је проблематично да буду заједно, јер ће свако тежити нечему свом одвојено од партнера. Али ако се знак поклапа, онда у везу долази хармонија и сва животна питања се лако решавају.

Скоро идентична перцепција љубави

Као пример можемо навести познате љубоморне људе - Шкорпије. Шкорпијама је понекад веома тешко да докажу разлог своје љубоморе, док други знак то можда уопште не разуме. Али да су у пару две Шкорпије, онда не би било потребе да објашњавате ништа, јер би сами партнери разумели осец́ања једни других.

Мане

Претерана сличност партнера

Наравно, када партнери имају исте позитивне особине, у вези ће завладати хармонија. Али шта се дешава ако су и негативне особине идентичне? Партнери ће почети да се свађају, увек прекоравајући једни друге за исту ствар. Оваквим везама такође може недостајати разноликост, што убија романтику и мистерију и повећава досаду.

Недостатак равнотеже

Чак и сличност прилично позитивних квалитета може уништити односе између идентичних знакова. На пример, Лавови (по правилу) теже вођству у односима, док такође не воле да деле своју водећу позицију, па су стога овакви односи осуђени на пропаст.

Прочитајте још: Биоскоп на првом састанку? Размислите још једном, ова опција можда није толико романтична колико се чини

Зона пријатеља

Представници истог хороскопског знака могу наћи много заједничког једни с другима, а то може постати основа снажног пријатељства. То јест, грубо говорећи, особа види своју копију и не може да доживи романтична осећања.

Немогуће је недвосмислено одговорити на питање да ли је вредно ступити у везу са особом истог хороскопског знака као и ви. Такви односи имају своје предности и мане, али постоји мишљење да су најскладнији парови представника истог хороскопског знака могући са Биком, Вагом, Стрелцем, Рибама и Девицом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas