Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Шта ваш астролошки знак говори о томе КАКВИ СТЕ КАО БИВШИ: Ево ко глуми да је супер, а ко прави драму

Срећно свима који су икада излазили са Шкорпијом

1651151354_pjimage---2022-04-28T150852.042.jpg
Фото: Unsplash
Oglas

Ован: Бивша која је побегла

Свим твојим бившима одмах недостајеш. Када више не будете заједно, схватају колико им је недостајала она препознатљива Овнова дивља линија спонтаности и самопоуздања. Ви сте рођени вођа, укључујући и ваше везе. Вероватно сте направили први потез/предложили све своје најбоље састанке/иницирали најбољи секс. Али то више није твој проблем!

Није да сте тужни што сте раскинули зато што вам стварно недостају, више као да сте мало увређени што више нису желели да се мотају око вас? Шта год, међутим, нисте узнемирени… или барем кажете себи док шалтате профиле по Тиндеру.

Бик: Кул лик

Свему приступаш супер логично, па кад једном схватиш да нећеш провести остатак живота заједно, више те није брига. Ваша поуздана и стабилна природа значи да често остајете пријатељ са бившим након чињенице да сте раскинули, шта можемо рећи? Супер си одана, без обзира на све.

Прочитајте још: Ови хороскопски знаци важе за НАЈПОУЗДАНИЈЕ ПРИЈАТЕЉЕ! Забавни и одани, они вас никад неће напустити кад је тешко

Иако можда не мислите ништа о томе (практично говорећи, никада не бисте излазили са истом особом двапут. Повремене везе једноставно вам немају смисла, с обзиром на време), само знајте да сваки пут када се дружите као пријатељи, они пролазе кроз целу вашу везу у својој глави, питајући се да ли ћете им икада дати другу шансу. Споилер упозорење: Нећете!

Близанци: Топло-хладно

Супер сте авантуристички настројени и неустрашиви, тако да су раскиди заиста лагани за вас… али понекад би можда требало да буду? Ваша дуалистичка природа и харизма чине вас савршеном олујом која се диже изнова и изнова, али то већ знате. Не можете да се суздржите јер имате способност да започнете органски разговор са било ким, укључујући свог бившег!

Увек је добро бити опуштен због раскида, али морате запамтити да су они понекад и најбољи, посебно када бисте могли да обрадујете некога новог са тим препознатљивим шармом Близанаца . Ако ваш бивши није могао да се носи са обе стране ваше личности док сте били заједно, зашто би овога пута? Оставите их и потражите некога ко вам боље одговара.

Рак: Бивши који те блокира на Фејсбуку

Нећу да заслађујем то: раскиди вас прилично тешко погађају, пошто сте склони да интензивно осећате емоције. А зашто не би? Ви сте један од најлојалнијих људи, па ако би неко тестирао то поверење или посвећеност, да, били бисте прилично повређени. Бринете о људима до којих вам је стало, било да су то ваша браћа и сестре, пријатељи или партнер.

Прочитајте још: Три хороскопска знака имају мање смисла за ХУМОР од осталих: Да ли се слажете?

„Није ме чак ни брига“, гушиш се између јецаја док пишеш веома грубу е-пошту коју никада нећеш послати (нисте чак ни ставили њихову имејл адресу на картицу примаоца), делимично из страха да ћете случајно притисните пошаљи и видеће колико вам ово заправо смета и делимично зато што не можете ни себи да признате колико сте повређени. 

Лав: Ово је неправда

Ти уопште ниси љут. Тебе заправо није ни брига за—ок, мало си љут. Можда не љут, само мало увређен што си губио време са неким ко није савршен као ти. И после свог тог посла који сте уложили да бисте им помогли да пронађу савршену фризуру/личну естетику/пасту за зубе, неко други ће уживати у резултатима? Није фер!

Добро, добро, и ти си стварно повређен што те неко није видео као звезду каква јеси . И да, није добар осећај што сте их вероватно више волели него обрнуто. Ипак, не можете да се отмете утиску — ви сте само особа која не игра игрице, па зашто да играте тешко? Довољно је лоше што сте се отворили тој особи, а онда сте још наишли на не тако ентузијастичан пријем. Можда ћете покушати да надокнадите хладноћу и покушате да останете пријатељи, али на крају схватите да никада нисте били прави пријатељи.

Девица: Бивши који не може да пусти

Тражите неко веће значење у свему—методично анализирајући сваки потез покушавајући да научите из њега. Неки би могли рећи да превише размишљате о томе, али хеј, то је само ваша природа Девице . Ви се колебате између исплаканих очију и захваљивања својим срећним звездама што вас је универзум избавио од овог кретена.

Прочитајте још: Травелланд СЕНЗАЦИЈА: Луксузни хотели на Ситонији на попусту до 30.4.

Знаш да ти је сада боље, али само желиш да схватиш зашто си се уопште заљубио у њих… и зашто си остао са њима тако дуго… и зашто си, тачно, раскинуо. Настављате да пролазите кроз своју стару историју порука тражећи црвене заставице након чињенице, уверени да би вам то донело затварање ако бисте само могли да пронађете прекретницу.

Вага: Пријатељски бивши

Пошто сте склони да будете неконфликтни , ствари обично постану прилично лоше да се раскид уопште деси, што доводи до много неизречене горчине за обе стране. Једноставно се осећате најбоље када сте у вези, а ви сте тако невероватан партнер да се и ваш сродна душа осећа невероватно када је и са вама.

Након раскида, потрудићете се да будете дипломатски и постараћете се да сви знају да немате зле воље, али заиста, никада им нећете опростити што су дозволи да губите време на њих. Без обзира на то! Ви сте шармантни и згодни и врло брзо након раскида нови људи падају у вашу орбиту.

Шкорпија: Хладна као камен

За почетак, сви ваши бивши вас се плаше. Знаш то, зар не? Веома сте брзи да некога позовете и нећете оклевати да изведете рачуне од пре, отприлике, четири пореске сезоне. И срећно им ако вас повреде, јер ћете све своје будне сате посветити томе да им узвратите. Ако бивши има среће да побегне од вашег гнева, одмах ћете се зауставити и заувек прекинути сваку комуникацију са њима. Као да никад нису постојали.

Ви се носите са раскидима веома интензивно. Можда споља изгледате чврсти и прилично сте неустрашиви, али такође имате тенденцију да се преиспитујете због њих, питајући се да ли сте урадили нешто да их отерате/да се ствари распадну. Али што сте старији, све више схватате да није увек неко крив и да се људи понекад једноставно не подударају.

Ти си у суштини детектив након раскида. Вероватно ћете пажљиво пратити њихове друштвене мреже да бисте држали на оку шта раде...и пријатеље и брата, маме и бивше. Односно, све док не нађете неког новог на коме ћете користити своје вештине трагања.

Стрелац: Бивши који ће се увек потајно надати нечему више

Толико сте смешни и духовити да вам је мало превише лако да се спријатељите са бившим након што раскинете. Наравно да ти не смета. До краја времена ћете много причати о томе како сте „само пријатељи“, али у исто време, ако би икада поново желели да крену даље, одмах бисте се појавили и испречили им се на путу. Али никада нећете направити први (или други) потез. Довољно сте тврдоглави да не желите да будете тај који ће наставити даље, опет и поново, али нисте довољно тврдоглави да бисте у потпуности кренули даље.

Прочитајте још: ПОСЛОВНИ ХОРОСКОП ЗА МАЈ: Овновима месец доноси лепу енергију, Вагама следе неочекивани трошкови

Нисте баш познати по својој суптилности. У ствари, познат си по томе што си туп. Рећи ћете им тачно шта су погрешили/њихове најнеугодније навике/шта вам најмање недостаје код њих. Хеј, истина боли!

Јарац: Цветају након раскида

Искрено сте одушевљени што сте поново слободни. Каква сјајна прилика да упознате нове људе и замените свог бившег за згоднијег/паметнијег/смешнијег модела. Наравно, ваши пријатељи би могли помислити да је ово мало окрутно када објашњавате недостатак периода туговања , али функционише.

Ваш бивши је ионако био мало досадан, и увек ће вас разочарати на овај или онај начин. Вероватно једноставно нису могли да се носе са тобом. Наравно, мало боли, али на крају сте захвални на прилици да се решите некога ко вас је вукао. Сада можете упознати некога ко вас заиста разуме . И супер сте захвални што више не морате да се претварате да волите исте ствари. Знаш да можеш боље!

Водолија: Бивши који се не осврће

Искрено, драго ти је да су ствари сада готове, јер си почео да се осећаш мало грчевито. Ви сте супер независни и морате да се осећате као да имате простора да будете оно што желите да будете или ћете постати нервозни. Волите када можете да нестанете на три дана или недељу дана а да се никоме не јавите. Само мораш да урадиш то!

Склони сте да не изгубите форму након раскида. На крају крајева, ваше духовите конверзацијске вештине и харизма чине да се сви које сретнете осећају изузетно важним, што олакшава људима да се заљубе у вас. Али ако вам неко досади или не може да одржи ону препознатљиву Водолијевску шалу, испали сте.

Рибе: Лепа бивша

Превише радите и превише сте фини и нежни према свима. Твоји пријатељи су одушевљени твојим раскидом. Доста им је да гледају како се ваш тренутни партнер понаша лоше према вама и једва чекају да нађете неког бољег. Супер сте романтични, па вам понекад може бити тешко да схватите да веза једноставно више не функционише. Ако је готово, постоји разлог за то!

Веома сте саосећајни и љубазни , па се трудите да ствари буду што пријатељске са бившима. Али ваша осетљива страна значи да такође осећате раскид прилично интензивно. Можда их ниси ни волео! Али чим раскинете, остајете да се питате, да ли је ова особа била моја сродна душа? Хоћу ли провести остатак свог ЖИВОТА НА ОВОЈ ПЛАНЕТИ жудећи за њима? На срећу, одговор је не. Ваша љубазна, саосећајна природа је као мачја трава за све згодне самце у вашем крају и у могућности сте да нађете нове прилике прилично лако.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas