· · Komentari: 0

SUNCE U ŠKORPIJI DONOSI OGROMNE PROMENE! Tri horoskopska znaka čeka NEVEROVATNA SREĆA do 22. novembra!

Škorpija je 8 znak horoskopa, to je vodeni znak koji na prvom mestu teži emotivnoj stabilnošću.

1635331880_horoskop1.JPG
Foto: Printscreen Youtube

Sunce ulazi u znak Škorpije 22. oktobra i ostaće u ovom misterioznom i šarmantnom znaku sve do 22. novembra - neke znakove čeka velika sreća, a neke izazovan period! Škorpija je vodeni znak, dubok, emotivan i intuitivan, pa ćemo tražiti dubinu u svemu, a posebno u našim emocijama.

Imaćemo sjajnu komunikaciju sa drugima, ali ćemo želeti i da razumemo osećanja i unutrašnje stanje ljudi. Čitaćemo njihovu dušu iz pogleda.

Škorpija je dubok emotivni znak, koji je brutalan i zaštitnički nastrojen. NJena seksualnost je jaka, ona vlada smrću, ponovnom rađanju kao ptica Feniks, upravlja tuđim novce, nasledstvom i neretko je to slika udovice koja nasleđuje od supruga veliku količinu novca!

U neku ruku je zlopamtilo, osvetoljubiva je i napada kada se najmanje nadate. Tamo gde osetite Škorpiju taj osećaj ostaje do kraja života bilo da je u pitanju ljubav, prijateljstvo, posao itd.

Kada smo pod vladavinom Škorpije kao što je sada možemo reći da nas očekuje duboka i brutalna strast, sex, previranje i napeta sex energija

Ta enegija iako je napeta u nama pokreće velike dubine, preispitivanje i gotovo dolazi do promene opšteg našeg stava prema životu. Žašto je to tako?

Zato što Škorpija SVE radi duboko i tera tj čačaka mulj koji je svima nama negde u dubini duše, tera nas da siđemo duboko i kada to uradimo nastaje teskoba, strah , ljutnja, zavist ali kada prođe taj nalet emocija i osećaja, tada se kao ptica Feniks dižemo iz pepela i postajemo potpuno "novi" ljudi.

NJeno buđenje brutalno i teško, ali posle kao da smo skinli staru zmijsku košuljicu sa tela i udahnuli novi život punim plućima!

Vladavinu Škorpije ćemo svi osetiti ali najviše Rak, Škorpija i Ribe...

Rak- vama će vladavina Škorpije doneti osećaj napora, umara i neku vrstu straha. Taj osećaj ćete imati na svim poljima života.

Škorpija ima tešku i duboku energiju od nosu na vaš znak Raka koji je miroljubiv, senzalan i nežan. Međutim,ako uhvatite ovaj talas i nađete u sebi jačinu a imate je sigurno , posle za vas nastupa divan i rasterećen period. Jednostavno nećete preoznati sebe a ni vaša okolina u pozitivnom smislu. Škorpija- vi ste svoj na svome. Savršeno precizno kao da hirirškim nožem podvlačite crtu znate šta i kako treba da radite. Vaš mentalni skolp je sada savšen , intuicija besprekorna i samim tim očekujte promene na svi poljima života! Uspeh u karijeri ljubavi i porodici.

Ribe-koliko su Škorpije duboke isto toliko ste i vi na svoj način! Vama će ova energija max da prija i vi ćete na svoj način sići u svoje dubine i nećete se možda po prvi put plašiti mraka. Vaša dubina je okean suza, empatije ali i ljubavi , vere i nadanja. Kada sve prođe vi ste nova osoba koja je sada jaka, trezvena i ne gleda život kroz ružičaste naočare. Zadržavate sve ono najlepše u sebi ljubav, empatiji i maštanje ali sada maštu vizualizijete i vodi vas do nezamislivog uspeha pogotovo kada je karijera u pitanju!

                             Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.