Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Све што треба да знате о 4 КАРДИНАЛНА ЗНАКА астрологије: Они су прави ПРЕДВОДНИЦИ хороскопа

Време је да заронимо дубље у астрологију

1652875497_mateus-campos-felipe-m5c1hPrtS7k-unsplash.jpg
Фото: Унспласх
Oglas

Знате свој сунчев знак, али да ли знате да ли је тај знак фиксни, променљиви или кардинални? Сваки хороскопски знак спада у једну од те три категорије, при чему су Ован, Рак, Вага и Јарац четири кардинална знака. Ево шта значи бити кардиналан и зашто је то важно.

Шта је кардинални знак?

Кардинални знаци започињу сваку сезону, Ован најављује пролеће, Рак лето, Вага јесен, а Јарац зиму. Ова "стартерска" енергија је управо оно што ове знакове чини тако великим лидерима.

Они су "идејни људи" зодијака, цене оригиналност и воле да буду први у свему што раде. И често јесу, јер су обично ти који започну (и уоче) трендове пре него што постану кул.

Ако тражите некога ко ће смислити или покренути план или идеју, позовите кардиналне знакове и то ће вам бити решено. Они су такође они на које можете рачунати.

Прочитајте још: Студија сугерише да МЕСЕЦ РОЂЕЊА утиче на ваш КАРАКТЕР и КАРИЈЕРУ, а такође и на ЗДРАВСТВЕНА СТАЊА

Иако кардинални знаци деле многе квалитете, постоје неке нијансе у томе како се ти кардинални квалитети манифестују. Унутар сваке категорије кардиналног, фиксног или променљивог, постоји знак за сваки елемент (ватра, земља, ваздух и вода). А ако се бавите астрологијом, вероватно знате да елементи играју велику улогу у томе како различити знакови мисле и понашају се.

Ован

Сезона Овна није само почетак пролећа; то је почетак целе астролошке календарске године, што ове људе чини правим пионирима. Ован такође оличава кардиналну ватру, и као такви, они су ти који разбијају нове идеје.

Фото: Пиксабеј

Они су такође ти који све покрећу, попут капитена тима или генерала са пет звездица. Са својим планетарним владаром, Марсом као планетом жеље, акције, рата и врућине, није ни чудо што су Овнови увек у покрету.

Рак

Када је у питању „држање тврђаве“, можете помислити на Рака. Овај знак оличава енергију "маме медведице" и они често предводе у стварању емоционалног окружења у дому или организацији.

Прочитајте још: Четири хороскопска знака најбоље чувају ТАЈНУ: Њима можете све да кажете

Рак је кардинална вода, што и саме Ракове чини емотивнијим и високо интуитивнијим. Њихова владајућа планета је и Месец, који им нуди посебно осетљиву страну и жељу за удобношћу.

Вага

Желите да знате шта је у тренду? Погледајте Вагу, јер су ови фантастични знаци прави трендсетери зодијака. Они су естете, модне особа и креатори укуса који постављају стандарде у лепоти и друштвеном окружењу.

Под владавином Венере, планете љубави, односа и задовољства, ови људи воле љубав и желе да све буде лепо (као и све, стално). Они су кардинални дух, па су такође често друштвени, флертујући и помало неодлучни.

Јарац

И на крају, али не и најмање важно, имамо Јарца. Ако сте икада упознали Јарчеве, можда не чуди што их многи описују као пословне мајсторе и извршне директоре који гурају тим ка успеху и држе летвицу високо подигнутом.

Прочитајте још: Знаци зодијака који су НАЈБОЉИ САПУТНИЦИ: Ево са ким треба да пакујете кофере ове године

Јарац је кардинална земља, што им даје помало свечано држање и склоност да себе схвате озбиљно. Њима влада Сатурн, који се односи на одговорност и напоран рад опет, ту нема изненађења. Можда је са њима мало интензивно радити, али знате да ће увек радити добар посао.

Да ли се кардинални знаци слажу?

Иако је познато да се променљиви знаци прилично добро слажу, исто се не може увек рећи за кардиналне знакове. Наравно, сукоб није у потпуности загарантован, али пошто сва четири ова знака воле да преузму контролу, дефинитивно могу да се разбију.

Међу овим знацима може доћи до борбе за моћ јер сви они преузимају одговорност и имају тенденцију да мисле да ствари треба да буду по њиховом јер кардинални знаци имају тенденцију да буду отпадници на неки начин јер су оријентисани на акцију и мрзе да их успоравају бирократија или процес.

Прочитајте још: Како знати да ли сте ПРОМЕНЉИВ ХОРОСКОПСКИ ЗНАК и шта то значи за ваш живот

У очима кардиналних знакова, радије ће молити за опроштај него тражити дозволу.

Како кардинални знаци могу пронаћи равнотежу.

Дакле, како ови иновативни и амбициозни знакови могу пронаћи равнотежу? Усклађивање визије је први корак, а одатле треба да поделе територије да би владали.

На пример, као укућани, један може бити задужен за башту, а други за кухињу. Или у послу, један се може фокусирати на креативност, а други на маркетинг. Мораће да се састају и редовно проверавају како би били сигурни да су усклађени.

Кардиналним знаковима никада не би шкодило да имају организатора попут тренера, консултанта или терапеута који ће осигурати да се ови састанци одрже!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas