Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТОКСИЧНИ ПАРОВИ: Ови хороскопски знакови нису једни за друге

Компатибилност је донекле субјективна: можда ћете се одлично слагати са неким са ким нисте очекивали да се повежете или вас неко ко вас је у почетку привукао неће на крају одушевити. Иако ово можете приписати било чему, постоји још један разлог због којег можда нисте кликнули – звезде.

1711453286_202282_shutterstock-1911859918_f.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Према астролозима, неки хороскопски знаци ће вероватно имати конфликтне личности, перспективе и приоритете, а ових 12 хороскопских парова су токсични једни за друге, пише Бест Лифе.

Ован и Рак

Према Ракел Родригез, астрологу и оснивачу Yоур зодиац, Ован и Рак могу наићи на проблеме због разлика у личностима. Док је Ован директнији, Рак има осетљивији приступ животу. „На пример, у ситуацијама у којима Ован одлучи да се супротстави и предузме акцију, Рак се може повући или емоционално реаговати, што може довести до неспоразума“, каже Родригез. „Овај пар може постати токсичан када се нестрпљење Овна сусреће са нерасположеношћу Рака и створи циклус штетна осећања и одбрамбене реакције’.

Шкорпија и Водолија

Следећи на листи токсичних парова су Шкорпија и Водолија, за које ТикТокер АстрологyБро каже да се неће слагати дугорочно. „Ова веза уопште није требало да почне“, додаје, „Шкорпија има потребу да се повеже, жели да се веже и жели потпуну жртву и посвећеност свог партнера, док Водолија не жели да се веже ни за кога.“ Водолија цени независност и бориће се за њу. „Шкорпија се наљути када осети да постоји ризик да његов партнер побегне“, каже он.

Девица и Вага

Девица ће се вероватно сукобити са Вагом—иако су оба знака добра и аналитична. „Временом ће се гомилати огорченост. Вага ће се стално осећати опијеном’, каже АстрологyБро. Вага цени мир и хармонију, а Девица воли да се опусти. С друге стране, Девица ће се дивити Вагином шарму, али ће се и толико изнервирати да Вага понекад једноставно нема „своју ја“.

Девица и Стрелац

Родригез каже да Девица и Стрелац неће бити добри у вези, углавном због њихових супротстављених вредности. „Девичин перфекционизам и пажња ка детаљима могу да фрустрирају слободољубивог Стрелца који преферира спонтанији и авантуристички стил живота“, објашњава она, „Проблем настаје када Девица критикује Стрелчев дух, а Стрелчево занемаривање детаља иритира Девицу.“ Оба партнера у овом пару могу на крају да се осећају несхваћено и ограничено, јер се боре да виде и цене перспективе једни других.

Водолија и Рак

Према Стини Гарбис, астрологу и власници Псyцхиц Стине, веза између Водолије и Рака „могла би се врло лако претворити у депонију токсичног отпада“. Водолија преферира велика друштва и пуно пријатеља, док се Рак осећа пријатно у блиском кругу људи. „Рак може стално да буде љубоморан на пријатеље Водолије, који могу бити са привилегијама или без њих, а Водолија жели да Рак изађе из своје љуштуре и преузме више ризика“, каже Гарбис. „Нема шансе да Водолије изгубе своја пријатељства, а Рак ће чувати своју шкољку што је дуже могуће.

Ован и Бик

Иако су Ован и Бик један поред другог на Зодијачком календару, мало је вероватно да ће бити добар пар. На први поглед, Бик и Ован су заправо веома слични. Ове животиње су исте: обе су тврдоглаве, обе су моћне, имају велику моћ и способност да воде, али то раде на различите начине“, објашњава АстрологиБро. Бик је издржљив, а Овну брзо досади и то може да изазове сукобе. „Овн ће постати нестрпљив према Бику и биће фрустриран што је Бик понекад превише спор или мало превише стрпљив“, додаје он. И док вероватно имају физичку хемију, то није довољно да помогне Овну и Бику да реше сукоб, јер ниједан неће одустати у свађи.

Рак и Близанци

Осетљиви Рак и разиграни Близанци такође могу завршити у проблематичној вези. „Толико су различити да постоји природна фасцинација између њих двоје“, објашњава АстрологyБро. Близанци нису дубоко емотивни, за разлику од Рака. Рак жели сигурност и заштиту, а узбудљиви, раскошни Близанци ће покушати да изгурају Рака из зоне удобности. Међутим, временом ће се сукобити јер ће Близанци желети да Рак настави да задовољава њихове ‘незадовољене емоционалне потребе’. И док Близанци вероватно неће задовољити потребе Рака, Рак ће се и даље борити да напусти везу. Као резултат тога, негативне особине Рака ће изаћи на видело – више ће кривити и критиковати Близанце.

Бик и Стрелац

Такође на листи проблематичних парова су Бик и Стрелац. Мало је вероватно да ће се ова два знака разумети и сукобити у смислу животних стилова и идеологија. „Стрелац је увек у покрету, док Бик воли да мирује. Такође, Стрелац је више о искуствима, док би Бик могао бити више о стварима и могу да проведу доста времена заједно жалећи се на животни стил једни других“, каже Габрис. Док би Стрелац можда желео да буде у граду сваког викенда, Бик би можда желео да остане код куће, што доводи до тога да њих двоје проводе доста времена одвојено.

Бик и Водолија

Родригез каже да се ни ова два знака вероватно неће слагати, јер Водолија воли промене, док Бик воли да ствари буду стабилне и стабилне. Ове кључне разлике могу брзо довести до токсичности. „Ова фундаментална разлика може довести до фрустрације у вези, где се Бикова жеља да удовољи осећа ограничавајућу за Водолију, која тражи узбуђење и друштвени ангажман“, примећује Родригез, „Њихова неспособност да пронађу заједнички језик може подстаћи токсично окружење беса и, понекад, одвојеност.“

Девица и Ован

Гарбис каже да би Девица и Ован могли да буду ‘токсични спој’, јер обоје могу бити агресивни на различите начине. „Девица не воли да јој се говори како да се понаша, а Ован не воли да му се говори шта да ради. Девица воли да се љути на Овна, што би изазвало много горчине и свађе које би могле остати нерешене’, каже она; „Они имају различите стилове борбе са Девицом која је пасивнија-агресивнија, а Овном који је споља непријатељски расположен – и фрустрација између овог пара усијане главе могла би да постане жестока.

Шкорпија и Близанци

Према речима Родригез, ово двоје ће вероватно бити привучени једно другом у почетку, али Шкорпијин интензитет и Близанчева „љубав према разноликости“ могу на крају довести до сукоба. „Дубоко емоционално улагање Шкорпије може бити неодољиво за Близанца, који воли лакши и безбрижнији приступ љубави“, каже она, „Несугласице настају када Близанчева флертујућа природа изазове Шкорпионову љубомору.“ „Близанцима је најтеже да чувају тајну и немају никакве мистерије, док Шкорпија воли да им се живот полако открива“, додаје, „Шкорпија је чувар тајни, а Близанци воле да оговарају“. Уз то, Шкорпија је лојалнија од Близанаца, што значи да су они пар који би на крају могао да ‘забоде нож у леђа’.

Јарац и Лав

Најтоксичнији пар који су споменула сва три астролошка стручњака? Јарац и Лав. Према Гарбису, њих двоје се могу стално свађати, јер ће Јарац колутати очима због Лавове константне потребе да буде у центру пажње. „Лавова потреба за пажњом је супротна Јарчевом резервисаном и прагматичном погледу на живот“, каже Родригез, „Стога, док Лав тражи похвале и драму, Јарчеве критике и усредсређеност на практична питања могу да испразне Лавово расположење. Ова динамика може постати токсична када се Лава екстраваганција сусреће са озбиљном природом Јарца и доведе до везе испуњене осећањем неадекватности

(Крстарица)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas