Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Три хороскопска знака имаће среће са новцем до 24. октобра: Њих очекују новчани приливи

Сазнајте која 3 хороскопска знака очекује новац у току следеће недеље

1665994254_wallet-gff1ec23da_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Астролози истичу да ће следећа недеља бити пуна изазова и промена, али три хороскопска знака могу имати среће са новцем од 17. до 24. октобра. Људи рођени у следећим знаковима увећаће своје богатство, могу добити унапређење на послу или завршити старе пројекте који ће им донети обиље.

Ован

Време је за акцију и иницијативу, ствари се лако могу променити набоље. Нарочита срећа очекују Овнове који се усуде да започну нови посао или чак крену у потрагу за новим послом. Свака промена отвориће им нова врата и шансу за успех. Не треба да се плаше да изађу из зоне комфора.

Прочитајте још: Четири хороскопска знака сматрају се НАЈУПОРНИЈИМ: Да ли се проналазите?

Лав

Многи Лавови биће током ових дана склони ризику и променама, али они који се усуде да мењају ствари, заиста могу да наиђу на успех. Иако вам у почетку неће бити јасно да ли сте донели праву одлуку, на крају ћете схватити да сте на добром путу. Добићете велике шансе за неочекивани успех у послу и унапређење.

Стрелац

Да бисте успели у току следеће недеље, Стрелчеви треба да се фокусирају на нове пројекте, идеје и послове. Ово је повољан период за улагање новца у уметност и некретнине. Све што започнете, може створити добру енергију и дати вам додатни ветар у леђа да остварите ствари које сте желели на пољу каријере. Новац стиже у руке храбрих!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas