Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Три хороскопска знака која ЧЕКАЈУ САМО ПРОБЛЕМИ ДО ЈЕСЕНИ: Лето ће им бити тежак период

Пожелеће да преспавају наредне месеце

1686989542_problem.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

На прагу смо још једног врућег лета које многима доноси велике промене. Некима ће тећи мед и млеко, те ће се овог лета лудо заљубити, па чак и почети да планирају свадбу, док ће другима следити пех за пехом.

Астролози тврде да ће ова три знака имати најмање среће овог лета и да би требало добро да се припазе, јер их чека заиста тежак период.

Ован

Овнови ће почетком лета имати краткотрајан узлет, те ће им се на прву учинити да им све иде таман како треба, али немојте се уљуљкати у осећај сигурности јер ће се све преокренути већ почетком јула. У првој половини месеца нећете знати шта вас је снашло, а наставиће се у сличном тону до самог краја лета.

Све ће почети с проблемима на радном месту где ће због ваше грешке доћи до повећане количине посла за све што се вашим колегама неће ни најмање свидети, па бисте могли да се нађете у немилости и оних који су вам до сад показивали наклоност. Исправљање грешке изискиваће пуно труда и већу количину прековремених сати.

Ваша вољена особа неће бити задовољна што се због повећаног обима посла нашла изван вашег фокуса, те су могуће свађе па чак и раскиди. Ако нисте у вези, то се у овом периоду неће променити јер једноставно нећете имати времена ни менталне снаге за изласке и дружења с људима, па неће ни бити прилике да упознате неког занимљивог.

Велика количина стреса оставиће трага и на вашем здрављу и расположењу, па ћете осећати велики умор. Бићете нервозни и фрустрирани, те ће вам се чинити да никад неће доћи крај тешком периоду који ће се протезати кроз цео јул и август, али добра вест је да ће у септембру ситуација почети да се поправља, па бисте почетком јесени коначно могли да одахнете.

Шкорпија

Амбициозне Шкорпије ни у најврелијим данима неће посустајати у послу, али чини се да ће то бити једино што ће им овог лета ићи од руке. Ипак, ни фантастични пословни резултати неће успети да им скрену пажњу с тешких драма у приватном животу. Још ће им теже пасти што сами неће бити директно криви за ситуацију чије ће последице и те како морати да трпе.

Иако ће се сами одлично слагати с партнером, постоји велика могућност сукоба између њихове породице и вољене особе у којој ће бити присиљени да изаберу страну. Импулсивна реакција могла би да их доведе у непријатну ситуацију коју неће бити лако изгладити и након које ће доћи до поремећених породичних односа.

Стрес ће узроковати проблеме са желуцем, па је препоручљиво да посете лекара већ приликом појаве првих симптома како би избегли да остатак лета проведу у боловима. Ситуација ће се мало побољшати крајем августа, али будите опрезни при прихватању савета јер ће се показати да једна блиска особа намерава да вам забије нож у леђа.

Лав

Страствени Лав наћи ће се у небраном грожђу након што упозна нову особу која ће му на прву завртети мозак. Они у вези почеће да преиспитују своја осећања, а иако ће од партнера настојати да сакрије да се у њиховим мислима појавила нова опсесија, друга особа ће брзо осетити да није све како треба, те ће уследити бројне свађе.

Слободни ће бити неодлучни око тога коме би требало посветити љубавну пажњу и отворити своје срце, па ће покушати да седе на двије столице, што ће се показати јако лошом одлуком. Жонглирање између две ватре у почетку ће бити донекле изводљиво, али таман кад помисле да ће се извући од последица двоструке игре, све ће се преокренути, па ће јесен дочекати сами и пољуљаног самопоуздања.

Предмет ваше симпатије могао би бити повезан с вашим послом, па добро пазите да вам емоције не замагле способност просуђивања јер бисте, осим повређеним егом и узбурканим емоцијама, цену могли да платите и у пословном окружењу. Припазите на то како се понашате према свима укљученима у ову заврзламу јер ће неко ваше неопрезне одлуке схватити јако лично и реакција те особе могла би и те како да пољуља ваш професионални углед.

Здравствено ћете генерално добро стајати, али љубавне заврзламе могле би да вам проузрокују тешку главобољу и оставе горак укус у устима.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas