Oglas
· · Komentari: 0

Tri horoskopska znaka koja ČEKAJU SAMO PROBLEMI DO JESENI: Leto će im biti težak period

Poželeće da prespavaju naredne mesece

1686989542_problem.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Na pragu smo još jednog vrućeg leta koje mnogima donosi velike promene. Nekima će teći med i mleko, te će se ovog leta ludo zaljubiti, pa čak i početi da planiraju svadbu, dok će drugima slediti peh za pehom.

Astrolozi tvrde da će ova tri znaka imati najmanje sreće ovog leta i da bi trebalo dobro da se pripaze, jer ih čeka zaista težak period.

Ovan

Ovnovi će početkom leta imati kratkotrajan uzlet, te će im se na prvu učiniti da im sve ide taman kako treba, ali nemojte se uljuljkati u osećaj sigurnosti jer će se sve preokrenuti već početkom jula. U prvoj polovini meseca nećete znati šta vas je snašlo, a nastaviće se u sličnom tonu do samog kraja leta.

Sve će početi s problemima na radnom mestu gde će zbog vaše greške doći do povećane količine posla za sve što se vašim kolegama neće ni najmanje svideti, pa biste mogli da se nađete u nemilosti i onih koji su vam do sad pokazivali naklonost. Ispravljanje greške iziskivaće puno truda i veću količinu prekovremenih sati.

Vaša voljena osoba neće biti zadovoljna što se zbog povećanog obima posla našla izvan vašeg fokusa, te su moguće svađe pa čak i raskidi. Ako niste u vezi, to se u ovom periodu neće promeniti jer jednostavno nećete imati vremena ni mentalne snage za izlaske i druženja s ljudima, pa neće ni biti prilike da upoznate nekog zanimljivog.

Velika količina stresa ostaviće traga i na vašem zdravlju i raspoloženju, pa ćete osećati veliki umor. Bićete nervozni i frustrirani, te će vam se činiti da nikad neće doći kraj teškom periodu koji će se protezati kroz ceo jul i avgust, ali dobra vest je da će u septembru situacija početi da se popravlja, pa biste početkom jeseni konačno mogli da odahnete.

Škorpija

Ambiciozne Škorpije ni u najvrelijim danima neće posustajati u poslu, ali čini se da će to biti jedino što će im ovog leta ići od ruke. Ipak, ni fantastični poslovni rezultati neće uspeti da im skrenu pažnju s teških drama u privatnom životu. Još će im teže pasti što sami neće biti direktno krivi za situaciju čije će posledice i te kako morati da trpe.

Iako će se sami odlično slagati s partnerom, postoji velika mogućnost sukoba između njihove porodice i voljene osobe u kojoj će biti prisiljeni da izaberu stranu. Impulsivna reakcija mogla bi da ih dovede u neprijatnu situaciju koju neće biti lako izgladiti i nakon koje će doći do poremećenih porodičnih odnosa.

Stres će uzrokovati probleme sa želucem, pa je preporučljivo da posete lekara već prilikom pojave prvih simptoma kako bi izbegli da ostatak leta provedu u bolovima. Situacija će se malo poboljšati krajem avgusta, ali budite oprezni pri prihvatanju saveta jer će se pokazati da jedna bliska osoba namerava da vam zabije nož u leđa.

Lav

Strastveni Lav naći će se u nebranom grožđu nakon što upozna novu osobu koja će mu na prvu zavrteti mozak. Oni u vezi počeće da preispituju svoja osećanja, a iako će od partnera nastojati da sakrije da se u njihovim mislima pojavila nova opsesija, druga osoba će brzo osetiti da nije sve kako treba, te će uslediti brojne svađe.

Slobodni će biti neodlučni oko toga kome bi trebalo posvetiti ljubavnu pažnju i otvoriti svoje srce, pa će pokušati da sede na dvije stolice, što će se pokazati jako lošom odlukom. Žongliranje između dve vatre u početku će biti donekle izvodljivo, ali taman kad pomisle da će se izvući od posledica dvostruke igre, sve će se preokrenuti, pa će jesen dočekati sami i poljuljanog samopouzdanja.

Predmet vaše simpatije mogao bi biti povezan s vašim poslom, pa dobro pazite da vam emocije ne zamagle sposobnost prosuđivanja jer biste, osim povređenim egom i uzburkanim emocijama, cenu mogli da platite i u poslovnom okruženju. Pripazite na to kako se ponašate prema svima uključenima u ovu zavrzlamu jer će neko vaše neoprezne odluke shvatiti jako lično i reakcija te osobe mogla bi i te kako da poljulja vaš profesionalni ugled.

Zdravstveno ćete generalno dobro stajati, ali ljubavne zavrzlame mogle bi da vam prouzrokuju tešku glavobolju i ostave gorak ukus u ustima.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas