Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

Три хороскопска знака могу да ПРОМЕНЕ СВЕТ: За њих препреке не постоје

Уз хороскопске знакове се повезују различите карактеристике и особине.

1640352681_Depositphotos_24652881_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Неки су емпатични, неки осветољубиви, а за неке се сматра да имају потенцијала да промене свет. Реч је о три хороскопска знака који су упорни и увек концентрирани на циљеве, а енергија и жеља за променама их увек тера даље.

Хороскопски знаци који мењају свет

Ован

Овнови су рођени мотивисани, и то не говором или ставом, већ својим радом. Кад одлуче нешто да направе готово их ништа не може омести у томе. Неважно колико нешто било тешко, они не одустају од својих циљева. 

Не очекују да ће се свет да промене сами од себе, али су спреми да буду вође. Не желе да буду окружени људима који немају никаквих амбиција. Могу да промене свет зато што лако разликују битно од небитног, па су фокусирани на дугорочне планове који ће побољшати живот свима који их окружују.

Девица

Девице су познате по способности дубинске анализе решавања различитих проблема, а захваљујући томе долазе до најучинковитијих решења. Припадници овог знака нису импулсивни и ретко нешто кажу, а да пре тога нису добро промислили. Њихова жеља за променом света увек се подудара с радом и вољом и тиме што се активирају кад је потребно. 

Прочитајте још: Љубавни хороскоп за јануар 2022: Близанци би могли да оду корак даље, а два знака очекује остварење жеље

Кад се на нешто одлуче, Девице имају дугорочну стратегију, процес промене се одвија полако, али су промене видљиве. Без обзира на које су подручје усмерене, промене које доносе су врло корисне. У намери да нешто промене, Девице ће полако и промишљено напредовати, увек знајући следећи потез.

Водолија

Ако неко може да промени свет на глобалном нивоу, онда су то Водолије, пише Атма. Водолију интелигенција и знатижеља гурају напред у иновацијама које могу да промене свет. Свиђају им се људи који се непрестано мењају и они су им узор у свему што раде.

Водолије су спремне да се суоче с проблемима и потешкоћама без страха. Ако наиђу на проблем, често га сагледавају из свих углова пре него што се одлуче на следећи корак. Настоје да постигну велике промене те утичу на људе у целом свету. Да би успеле у замисли, спремне су да уложе много труда и времена.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas