· · Коментари: 0

У ова три знака рађају се НАЈВЕЋЕ ЗАВОДНИЦЕ: Њима мушкарци не могу да одоле и где год да се појаве маме уздахе

Оне су попут магнета за мушкарце

1660402170_atikh-bana-FtBS0p23fcc-unsplash.jpg
Фото: Унспласх

То што имају даме рођене у знаку Лава, Шкорпије и Стрелца нема никакве везе са физичким изгледом. Оне су једноставно фаталне за мушкарце због своје енергије, интелекта, смисла за хумор, самопоуздања и свеукупне харизме коју носе.

Сигурно је само једно, оне мушки род не остављају равнодушним – никада.

Лав

Лавице су пуне самопоуздања а чак и ако нису ви то никада нећете приметити. Зато су магнет за мушкарце док ходају, понашају се и говоре као краљице којима све припада. Ништа мање не очекују ни од јаче половина која једноставно жуди да испуни снове ове снажне жене.

Прочитајте још: Они не дају другу шансу: Када једном учините грешку они вас бришу из живота

Јер, лавица увек зна шта хоће, када и како. Она се не стиди, не крије и не црвени. Она наступа с трона, обожава да је у центру пажње и то је оно што мушкарце неодољиво привлачи. Такође, отвореност ових дама, њихова неспутаност и ведар дух интригирају сваког мушкарца ма колико га све то и плашило. Он је једноставно очаран Лавицом само је питање хоће ли то показати или не, пише луфтика.рс.

Шкорпија

Она је појам жене-сензуална, кокетна, продорних очију које се памте, ватрена и страствена у кревету, Шкорпију бисмо могли представити као сан сваког мушкарца. Она зрачи сексипилом којим се разбацује баш као и својим облинама и свим женским атрибутима којима је обдарена. То не значи да је нападна, напротив. Врло истанчаног укуса за лепо а пре свега за еротику, Шкорпија зна да је голотиња проста те је сведена у шминкању и облачењу имитирајући „девојку из комшилука“ за коју проверено знамо да је мушки сан.

Ипак, ова је жена у својој љубави искрена и врло посвећена и зато је њега освета за неверство прилично горка. Чекаће годинама али ће вам се осветити ударајући тамо где сте најтањи.

Стрелац

За разлику од фаталних Лавица и путених Шкорпија, жена Стрелац је духовита, умиљата и разиграна. Мушкарцима прилази као пријатељима који је напросто обожавају док не схвате да је воле као жену а не као сестру. Даме у знаку Стрелца су изузетно згодне, лепе и атрактивне. Њихов авантуристички дух покреће мушкарца да и сам остварује своје снове због чега му се ова дама увлачи под кожу тако да је живот без ње бесмислен. Она је радосна и живахна, за њу нема препрека нити проблема.

Прочитајте још: Ако сте рођени 4. у месецу, патите од РЕСПИРАТОРНИХ проблема! Ево шта јој НУМЕРОЛОГИЈА открива о вашем здрављу

Иако може деловати незрело и неодговорно, жена само живот не схвата преозбиљно и труди се да у њему ужива. А ко то не жели поред себе?

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.