Oglas
· · Komentari: 0
ASTRO

Oni ne daju drugu šansu: Kada jednom učinite grešku oni vas brišu iz života

NJih kada povredite zauvek vas brišu iz života

1660297955_svadja.jpg
Foto:Profimedia
Oglas

Na prvom mestu je Škorpija. NJena intuicija je jedinstvena. Samo ako nanjuši i najmanju laž ona vas briši zauvek. Bez obzira koji je odnos u pitanju ljubavni, poslovni ili porodično prijateljski.

Pročitajte još: Ako ste rođeni 4. u mesecu, patite od RESPIRATORNIH problema! Evo šta joj NUMEROLOGIJA otkriva o vašem zdravlju

Sledeći je Lav. Voli i daje sebe kraljevski! Ali ako mu povredite ego i prodrmate mu sujetu očekujte urlik od kog staje svet i napuštanje koje traje zauvek. Za razliku od Škorpije Lav napušta bučno uz svađu i teške reči. Ono što osoba preko puta njega ne zna je da Lav posle pati… on je jedan od najemotivnijih znakova ali to ne pokazuje.

Pročitajte još: Koja boja KOSE najviše odgovara vašem ZNAKU? Ako želite da promenite frizuru, možete je uskladiti sa horoskopom

 

Bikovi su plemeniti i umeju da vole. Imaju strpljenje kao niko. Ali kada dođe do crvene linije tada je najbolje da bežite. Osetljivi su na svaki vid izdaje i laži. Uvek će vam dati sto šansi ali na 101 će postati besna životinja. Jednom kada Bik ode to ostaje u DNK kodu njihovih potomaka!

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas