· · Коментари: 0
ЛИЧНЕ ОСОБИНЕ

Урлате или ЉУТИТО напустите просторију? Ево како се свађају ХОРОСКОПСКИ знаци

Већ када на прву лопту чујете како се неко свађа, врло лако можете закључити о којем се зна хороскопа ради

1612996172_parovi.jpg
Фото: Pixabay

Тврдите да нисте гласни у свађама, или да никада не користите псовке? Хороскопски знак открива о вама много више него што сте то могли и да замислите. 

Откривамо вам мрачне тајне хороскопских знакова.

Прочитајте још: Уран у Бику у јануару доноси финансијски ЗЕМЉОТРЕС: Да ли треба улагати у злато и КРИПТОВАЛУТЕ?

Ован ће демонстрирати свој темперамент у свакој свађи, а оне су честе. Наиме, овнови се свађају чим све не иде по њиховом. Наравно, у свађу ће убацити и непримерене речи. Ипак, ту има и једна добра страна, увек ће бити први који ће понудити измирење.

Близанци имају висок праг толеранције, али кад дође до свађе можете очекивати стварно свашта

Бик ће причати и годинама ако треба само како би поравнао неке рачуне, а тада ће овај, иначе миран и толерантан знак, из себе избацити све што му се накупљало у последње време.

Близанци имају висок праг толеранције, али кад дође до свађе можете очекивати стварно свашта. Наиме, припремите се на најгоре могуће личне особине, а уз то вас неће ни саслушати. Ипак, кад се брзо издува, урадиће све како бисте попричали и решили ствар.

Прочитајте још: Мука, невоља и несрећа: Следе три тешке године, али само за неке хороскопске знакове

Рак не воли сукобе и избегаваће их на све могуће начине, држећи све у себи и под максималним надзором, што је уз изузетно висок праг толеранције и није тако тешко као што се чини.


Фото: Depositphotos

Лав може признати кривицу, нема сумње, али зато неће прихватити све критике. у једном треутку биће час хладан, час врућ и урлаће. Једноставно, лавови не могу смирити и сакрити свој неверовантни темперамент. 

Девица ће увек причом припремити терен за  време за свађу, тако да не можете очекивати наглу експлозију и салву повишеног тона. Девица ће прорачунато контролисати емоције и направити сцену кад другој страни најмање одговара.

Прочитајте још: Тања Вељковић открива: Јупитер и Сатурн најављују долазак НОВЕ СИЛЕ која ће владати 200 година

Вага је прилично увредљив знак и љути се дуго. Овај знак може у сред свађе устати и отићи, баш онда када би требало да покажу своје праве емоције, што је овом знаку неприхватљиво. Уз то, нема шансе да први пруже руку помирења.

Фото: Depositphotos

Шкорпији не треба посебан водич за свађу, рођени је провокатор и стално испитује границе оних око себе, као и своје. Драма му је омиљена, разлог зашто је увек мисао да некоме нису на првом месту.

Прочитајте још: Дешава се ВЕЛИКА МУТАЦИЈА на квадрат и следе огромне ПРОМЕНЕ у светској ПОЛИТИЦИ

Стрелац прво урла, па онда плаче, а свађу започиње одмах, истог трена. Не бира речи и без милости вређа, па би им некада било паметније да размисле пре него што крену у свађу. Нажалост, то им није пракса. Никад, али никад неће први понудити руку помирења или извињење.

Јарац ће остати смирен и у најгорој свађи, а једино што им је важно да се ситуација што пре смири, па ће увек пазити шта говоре како не би некога увредили. Емоције ипак не могу да контролишу до краја, па ће врло јасно показати шта их тишти и повређује.

Прочитајте још: ВЕЖБЕ ЗА ГОРЊИ ДЕО ТЕЛА: Пратите детаљна објашњења тренера Марије и биће вам лако (ВИДЕО)

Водолија и самоконтрола су два супротна појма, па ће се за тренутак вратити и неће попуштати без обзира на то да ли је у праву или не. Схватиће проблем након пар дана и извинити се, а одљутиће се и пре.

Рибе ће увек најпре покушати да изгладе ситуацију па ће признати да су криви и када нису, само да се све смири. Свађу ће касније анализирати сами, а током ње пазиће да не повреде саговорника.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.