Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Венера у Раку од 7. маја: Поделите љубав и привуците енергију

Венера улази у Рака 7. маја и остаће у овом знаку до 4. јуна, светлећи свим својим потенцијалима

1683298618_shutterstock_158352050.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Према астролозима, Венера је повезана са љубављу, лепотом, жељом да променимо неке ствари набоље. Од 7. маја до 4. јуна ова планета ће бити у веома позитивној позицији.

Акценат ће бити на љубави, што наравно не мора да значи да треба да одустанете од својих пословних амбиција. Важно је да обављате своје обавезе како бисте имали довољно енергије за све. Главна ствар је како ћете провести своје слободно време. Потрудите се да пронађете начин да проведете време са својом сродном душом. Венера је позитивна када се људи зближавају, дају једни другима топлину и љубав.

Чините више добрих и светлих дела у овом изазовном времену. Поделите своју љубав да бисте привукли више позитивне енергије. Чините добро и покушајте свакој особи коју сретнете да улепшате дан. Не плашите се флертовања, упознајте се, идите на састанке, признајте своју љубав.

Време је да пронађемо снагу и поделимо вредне емоције са другима. Такође, помозите другима, подсетите себе да је љубав истовремено и жртва, па уложите своје време и енергију у особу коју волите. Када видите њено лице срећним и вас ће најпре обасјати срећа.

Нека ваша помоћ буде несебична. Не захтевајте ништа заузврат и никоме не постављајте услове. Венера воли људе који отварају своју душу другима, пружајући им руку помоћи, не штедећи своје ресурсе за то.

Више ходајте, мање будите лењи. Бавите се спортом, јер ће вам то помоћи да се изборите са негативним емоцијама. Такође је одлично време за шетње и излете у природи. Венера воли све што је повезано са морем и уопште са елементом воде. Идите на одмор ако је могуће и напуните своје батерије.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas