Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Хороскоп: Од 2. јуна Венера доноси непланиране трудноће, напредовање у послу и НОВАЦ!

Од 2. јуна Венера је у Раку, а то је знак да ће бити много нежно и љубави.

1622628832_Depositphotos_328615456_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Венера ће боравити у Раку до 27. јуна.  Шта каже Венера у Раку?

Осети ме, воли ме, пружи ми сигурност! Да бих те волела допусти ми да се склупчам поред тебе, дај ми сигурност и хајде да ћутимо заједно. Хајде да видимо шта ће она донети сваком хороскопском занку.

Прочитајте још: Руски научник тврди да ванземаљци постоје, а он зна где и како нас контролишу

За Овнове и Шкорпије у знаку и подзанку ова Венера ће донети промене у дому. Реновирање дома, адаптација и проширење породице. Постоји велика могућност да неко остане у другом стању непланирано. Венера у Раку жуди за тим, а Овнови и Шкорпије ће променити свој однос према животу и породици. Њихове бурне реакције ће умирити ова Венера у Раку.

За Близанце и Девице у знаку и подзнаку ова Венера доноси одличан материјани период. Напредовање у сваком смислу каријере и повећање зараде. Они који су у приватном бизнису имаће и понуду за улазак у нови.

Ракови ће напредовати, а Стрелчеви добити понуду

Раковима ова Венера доноси много тога! Промене, откривање тајни, напредовање, психички и умни мир, повезивање са самим собом и окретању свом унутрашњем бићу. Како транзит буде "радио" тако ће им донети фаталне љубави у живот.

Девице ће напредовати у сваком смислу.

Стрелчевима ће се отворити могућност за одличан бизнис план. Понуда ће бити спектакуларна! Такође им предстоји зарада већег новца са којима ће вратити неке старе дугове.

Прочитајте још: Писмо МАСОНА које се ПРЕПРИЧАВА: Испровоцираћемо социјалну КАТАКЛИЗМУ и отворити врата ЛУЦИФЕРУ

Лав добија понуду на ивици закона

Лавовима се нуди улазак у тајни и не баш легални посао. Потребно је да добро размисле да ли да се упушатију у то. Ако се упусте зарада је загарантована! Оно што је битно је да само људима од великог поверења причају о пословном тајном предлогу. Ако испуне ове ствари новац је загарантован!

Јарчеви ће се заљубити, Водолије променити живот

Јарчеви који су у емотивној вези улазе у брачне воде. Они који су на клацкалици са партнером прекидају. Слободни нека се припреме за озбиљне емотивне понуде.

Водолијама ће ова Венера "дрмати кавез" и поромене су неизбежне. Неки ће добити отказ, неки ће променити позицију и неће баш бити стећни због тога. Неки ће цео начин живота, приступ и поглед потпуно променити. Промене су болне али ће се исплатити на дуге стазе. Само је мало вере и наде потребно.

Прочитајте још: Биоритамска прогноза за ЈУН: Чувајте новчанике и пакујте кофере, а ДВОЈКЕ добијају посао

Рибе ће имати леп и миран период са овом Венером. Предстоји им леп краћи одмор. Решавање ствари из прошлости у њихову корист. Биће мазне и неодољиве за супротни пол!

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas