Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Викенд хороскоп: Бик нека бежи од фамилије, Шкорпија чува новчаник, а један знак чека важан позив

Ован ће провоцирати, а Близанце чекају занимљива дешавања.

1631783169_Narandzasto-Epa.png
Фото: ЕПА
Oglas

Ован

Тренутно стање у породици вам не одговара. Некога ћете провоцирати својим ставом и добићете одговоре у вези с неким вама до сада нејасним односима. Доста труда ћете уложити у разговоре. Покушајте да се прилагодите новонасталој ситуацији. То ће вам се на крају исплатити.

Прочитајте још: ЧУВАРИ НЕБА су активирани: Други ПУНИ Месец откључава све ПРОМЕНЕ живота

Бик

Овог викенда будите креативни у циљевима које сте поставили Не правите нагле преокрете у спровођењу планова и поведите рацуна о финансијама. Не саветујте се превише са родбином и комшилуком. Мало сте напети, гуши вас затворен простор.

Близанци

Предосећате да су повољна дешавања пред вама. У праву сте. За сада још увек не добијате конкретну потврду ,али ће вам се нешто нагласити. Овај викенд је одличан перодза спровођење планова на свим пољима. Очекујете решавање проблема са особом из фамилије. Не форсирајте решење проблема само разговором вец и чињењем.

Рак

Током овог викенда ваше расположење ће бити промењиво. Планови не иду онако како сте планирали. Очекује вас извесна гужва,све вам то ствара осећај несигурности и напетости. Не доносите важне одлуке када сте под утицајем негативнох емоција.

Лав

Од средине недеље ствари почињу да се одвијају по плану. Тренутно сте у ишчекивању решавања битних ствари. Желите да решите оно што вам је важно. Покушајте да промените тактику и да будете отворенији према особама који у том процесу могу да вам помогну. Такође, морате да прихватите добронамерене критике.

Прочитајте још: Пун Месец широм отвара очи: Доноси велике ПРОМЕНЕ, успон каријере, али многима ће ПРЕКИПЕТИ

Девица

Не можете да ствари које вас оптерећују мењте преко ноци из корена. За све је потребно време. Напети сте и имате бурне реакције. Савете блиске особе не уважавате, а требало би. Поведите рачуна да не донесете погрешну одлуку када сте у напетом стању. Ако је могуће решавање проблема одложите за наредну недељу.

Вага

Извесне околности ће вам ићи у прилог. Искористите то. Нестрпљиви сте јер очекујете већ дуже време промене које долазе. Блиска особа вам може помоци саветом и подршком. Немојте да планирате далеко унапред јер сте тренутно подложни променама расположења. Пријатно ће вас иненадити вест од особе коју нисте дуго чули.

Шкорпија

Обратите пажњу на финансије у току ове радне недеље..Пуни сте идеја и планова како да појачате породични будзет. Имате одличне идеје и добро је време да их реализујете. У вама се рађа оптимизам када су у питању финансије. Потрудите се само да вас људи из блиског окружења не преоптерете. Верујте својој интуицији.

Прочитајте још: Венера пролази кроз Девицу: Ко се сада ЗАПОСЛИ то му је ПОСАО ЖИВОТА

Стрелац

Наредни период посветите себи, својим жељама и потребама. Имате потребу за променом. То је добро пошто имате жељу да се борите за себе и да нешто промените.То можете остварити упорношћу и радом. Савет је да промените приступ и тактику. Покушајте да осетите дешавања око вас и на основу тренутних ситуација доносићете разумне одлуке.

Јарац

Добро сте распложени и имате самопоузадње, што осећа и ваша околина. Имате дар да се појавите у право време на правом месту. Искористите шансе које вам се указују. Породица је уз вас и подржава вас. Очекују од вас да ви њих подржите у плановима, поштују ваше искуство и уважавају ваше мишљење.

Водолија

Трудите се да останете фокусирани на конкретне обавезе. Делујете веома подстицајно на вашу околину. У току овог месеца очекује вас прилив креативне енергије што ће довести до побољшања финансијске ситуације. Пријаће вам такво стање али се немојте се опустити . Покажите да имате смисао за креирањем дугорочних планова.

Прочитајте још: Марс у Ваги доноси ВРЕЛУ јесен: Погледајте шта нас чека по данима!

Рибе

Поведите рачуна како руководите финансијама у току ове радне деље. Посебно ако имате неки дуг који треба да вратите. Неочекивана дешавања у породици вам могу покварити планове. Добро обратите пажњу на ситуацију како би могли да донесте исправну одлуку. Од вас це много тога зависити,породица то очекује од вас.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas