Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Пун Месец широм отвара очи: Доноси велике ПРОМЕНЕ, успон каријере, али многима ће ПРЕКИПЕТИ

Пун Месец у Рибама од 21. септембра доноси оптимизам и још нешто...

1631619983_Plavi-mesec-Depozit.png
Фото: Депозитфото
Oglas

Пуном Месецу предходи леп тригон између Меркура и Јупитера. Овај аспект доноси оптимизам, срећу и позитивне вести.

Прочитајте још: ЧУВАРИ НЕБА су активирани: Други ПУНИ Месец откључава све ПРОМЕНЕ живота

Пун Месец широм отвара очи

Овај пун Месец ставља акценат на породицу и љубавне аспекте. У фази пуног Месеца наше емоције су набујале и јаке и имамо сви изражену интуицију. Пошто ће овај пун Месец бацити акценат на љубавне односе, а нама су емоције јаке и бујене, пустите да изађу напоље јер ћете тада видети и лепоту и муљ вашег односа. Подједнако ће се показати и једно и друго и тада ћете знати шта даље да радите.

Пун Месец даје реалан увид у однос

Такође, овај пун Месец даје паралелу између наших жеља , могућности и реалног стања. Што даље даје наше преиспитивање да ли превише времена проводимо у пословном свету а желимо више са партнером или породицом. Исто ће све кипети и прекипети од потреба и преиспитивања па се причувајте да немате у пословном свету јаке и бурне реакције.

Склапајте пријатељства, идите на путовање, ширите знање.

Свакако причуваће вас аспект Меркура и Јупитера који доноси осмех , срећу, смањену тензију и уопште лепе и срећне емоције и осећаје.

Прочитајте још: Ретроградни Сатурн је неминовност: БИКУ вртоглаве промене и Лаву ФАТАЛНУ љубав!

Овај пун Месец сви можемо да искористимо за склапање пријатељстава, за проширење знања и за неко далеко и лепо путовање које нам је уназад годинама у мислима. Када је посао у питању сада је идеално време за потписивање уговора, склапања сарадње као и за завршавање пословно правних обавеза.

Прочитајте још: Сунце у хороскопу одређује да ли ћете бити КРИМИНАЛАЦ или ДИРЕКТОР

Ован

Вама се активира 12 кућа. То је кућа изолације, дубоких мисли ваше подсвести, али љубави у смислу карме или судбински предодређених односа. Можете очекивати тајну љубавну везу, а некима се може вратити особа из прошлости. Неки Овнови ће се бавити својом психом и својим дубоким и скривеним емоцијама као и размишљањима.

Бик

Активира вам се 11 кућа која је кућа пријатељстава, нада и жеља и очекивања. Сада ако желите можете наћи нови посао преко утицајних људи. Такође предстоји вам период дружења и упознавања нових особа са којим можете остварити дуга и лепа пријатељства.

Прочитајте још: Планете кажу да је сада време за нови почетак: Промените ПОСАО или партнера

Близанци

Вама је активирано поље каријере и јавног живота. Када је пун Месец у 10 кући каријера креће узлазном путањом или се неки пословни корак завршава у позитивном смислу по вас и ви добијате неко признање тј ветар у леђа.

Рак

Сада је идеално време за планирање поготово када су путовања у питању као и образовање или дошколовавање. Сада су вам речи лепе и питке, лепо је време да све што мислите ставите на папир и да прочитате кроз неко време. Сами ћете се изненадити!

Лав

Сада разишљајте о инвестицијама и даљим улагањима. Финасије су вам наглашене и можете да очекујете и неко наследство изненада! Са партнером вам предстоји пуно емоција као и појачан сексуални живот! Уживајте!

Прочитајте још: Венера пролази кроз Девицу: Ко се сада ЗАПОСЛИ то му је ПОСАО ЖИВОТА

Девица

Акценат на пословним и љубавним односима. Када је посао у питању ту затварате круг и ствари се финиширају. Љубавни однос са партнером је јак али је такође питање како ће се завршити јер овај пун Месец буди у вама СВЕ! То излази на површину и ви доносите одлуку!

Вага

Наглашена вам је породица , деца и ваше здравље тј. ваш однос према њему. Имаћете потребу да се посветите породици и да радите на односу са децом. Када је здравље у питању сада би било лепо да подвучете црту и да уведете нове навике када је исхрана у питању.

Шкорпија

Дефинитивно ако сада Шкорпија планира трудноћу сада је идеално време! Пријатељски однос прераста у љубавни. Потреба за изласцима је наглашена. УЖИВАЈТЕ!

Прочитајте још: Планете кажу да је сада време за нови почетак: Промените ПОСАО или партнера

Стрелац

Наглашено вам је поље дома. Веома лако може да се деси да промените место боравка. Или да се одлучите за куповину нове некретнине. Слободно се упустите у ову авантуру јер су планете на вашој страни. Такође долази у обзир и реновирање стана или куће.

Јарац

Наглашено вам је образовање. Имате потребу за усавршавањем и било би одлично када би то уклопили са вашом каријером. Неки курс или обука као и наставак студија даје одличне резултате.

Водолија

Акценат је на имовини и финансијама. Промениће се ваше вредности и почињете да више цените оно што имате као и сами себе. Сада слободно тражите повишицу и више се заузмите за себе када је посо у питању.

Прочитајте још: Астролог Сузана Бан: Марс покреће вирус, а НАЈКРИТИЧНИЈИ тренутак је сусрет са Шкорпијом

Рибе

Вама се промене дешавају унутар вас. Како унутрашње тако и спољашње. Ако желите да промените фризуру , начин одевања или желите неку естетску хириргију сада је право време. Што се тиче ваше унутрашње промене она ће бити јака и видљива. Људи ће је осетити и биће им драго када виде вашу нову јачину и ваше ново "ја".

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas