· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

ЧУВАРИ НЕБА су активирани: Други ПУНИ Месец откључава све ПРОМЕНЕ живота

Пун Месец у Водолији је бунт "на квадрат", па доносите одлуке мудро.

1627464400_Depositphotos_79389160_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Крајем децембра 2020. Сатурн и Јупитер су започели свој двадесетогодишњи циклус. Оно што је тада тек почело да се формира у нашим животима, сада је "осветљено" пуним Месецом у Водолији.

Прочитајте још: Ретроградни Сатурн је неминовност: БИКУ вртоглаве промене и Лаву ФАТАЛНУ љубав!

Јупитер и Сатурн су симбол поретка

Сунце у Лаву
Сунце у Лаву представља владајућу структуру, а Месец народ, масе, групе људи које се удружују.

Имали смо 24. јула изузетно значајан пун Месец ове године у Водолији, а имаћемо два пуна Месеца у Водолији у периоду од тридесет дана. То је готово идентичан степен на којем су Јупитер и Сатурн започели свој циклус 21. децембра 2020. Њихов циклус траје двадесет година и ова тачка ће све време бити "жива" и донећемо важне одлуке за нашу будућност.

Промена политичког поретка је неминовна

Симболика коју носе Јупитер и Сатурн ће изаћи у први план, а то је промена поретка, како у политици, тако и у начину на који друштво функционише.

Чувари неба
Четири фиксне звезде формирају крст на небу и представљају чуваре неба, четири стране света и окидаче за велике политичке догађаје, лидерство, краљевство. Оне могу да уздигну судбину изнад просечне, али и донесу ужасан крај.

Млади Месец је бунтовник

Овај пун Месец биће окидач за бунтовништво, жудњу за слободом. Водолија жели да буде независна и суверена, покренуће се још масовнији и организованији улични протести широм света. Довољан је и најмањи повод да се људи окупе.

Прочитајте још: Венера пролази кроз Девицу: Ко се сада ЗАПОСЛИ то му је ПОСАО ЖИВОТА

Јупитер и Сатурн у Водолији покренули су буђење људи, они траже своја права, схватили су да, ако су препуштени сами себи - не треба им власт.

Пре и после егзактне опозиције са Сунцем, Месец пролази трновит пут од манипулативног и опасног Плутона, који злоупотребљава моћ, и Сатурна који означава контролу владајуће структуре, угњетава и ограничава. Тако притиснути, људи ће љутито рећи: "Ми не желимо то!"

Тања Вељковић Фото: Војислав Данилов

Бунт на квадрат
Секстил са Хироном и квадрат са Ураном активира бунт "на квадрат". Овакав притисак помоћи ће људима да скупе храброст и да се одупру. С обзиром да су покренуте јаке енергије, све то ће трајати дуже него што се очекује.

Водолија представља будућност

На личном плану, Водолија представља будућност, и Месец осветљава област хороскопа која нас позива да се отворимо за своје потенцијале у будућности.

Прочитајте још: Сунце у хороскопу одређује да ли ћете бити КРИМИНАЛАЦ или ДИРЕКТОР

Атмосфера је наелектрисана, јер морамо да се успротивимо, а емоције расту и поново нам је пред очима визија коју смо имали крајем 2020 - куда идемо и шта желимо. Осећамо да нам долази енергија, и да нас подиже, осећамо да смо спремни за промену.

Будите озбиљни у плановима за будућност.

Месец у коњункцији са Плутоном доноси снагу и страст. Након нешто више од 24 часа, Месец ће формирати коњункцију са Сатурном и то ће донети озбиљност и одговорност које треба да узмемо у обзир када планирамо оно што је битно за нас.

Штампано издање Треће око

Прочитајте још: МАРС улази у Девицу: Биће отказа, а једна занимање ће ПРОФИТИРАТИ

Сада превреднујемо наш живот, куда желимо да идемо, шта је битно за нас и више смо свесни о чему треба да поведемо рачуна, за шта смо одговорни и шта је потребно за следећи корак, за пут пред нама.

Пун Месец откључава закључана врата

Овај пун Месец је веома сјајан и снажан и доноси извесност. Отварамо врата која су била закључана за нас.

Четири велике планете доносе велике промене

Дефинитивно, сада знамо ко смо у овом тренутку, који је наш пут, шта желимо, шта је битно за нас, које су наше вредности, шта је значајно и суштинско у нашем животу.

Прочитајте још: Планете кажу да је сада време за нови почетак: Промените ПОСАО или партнера

Можемо јасније да видимо шта будућност доноси и шта је битно на дуге стазе, шта је суштина у дугом временском периоду.

Сада, када су се четири планете активирале, можемо очекивати, да се донесу важне одлуке на колективном нивоу, али и у нашим личним животима. Ово поклапање доноси велики интензитет.

Комплетан текст прочитајте у штампаном издању ТРЕЋЕ ОКО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.