Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ВИКЕНД ХОРОСКОП: Близанци искористите време да размислите о наредним корацима, Девице фокусиране на љубав

Викенд хороскоп поручује Стрелцу да викенд посвети себи

1646909230_people-g2b305e35f_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Ован

Радна недеља вам је доста исцрпела енергију. Пуно обавеза и велико неразумевање надређених. За викенд седите охладите главу и размислите да ли је заиста неопходно да толико обавеза преузимате на себе.

Бик

Ваше мисли и енергија су усмерени на посао и каријеру. Љубав подразумевате. То није баш тако. Може се десити да за дане викенда уђете у озбиљну расправу са партнером. Потрудите се да то не буде тако.

Прочитајте још: НАЈБОЉЕ КОМБИНАЦИЈЕ: Ови хороскопски парови имају најлепшу децу

Близанци

На послу успевате да се изборите за себе. Свесни сте да седите на две столице. Викенд искористите да добро размислите које наредне кораке да предузмете.

Рак

Преокупирани сте породичним животом. Стварате слике у глави без да комуницирате са партнером. Полако, за викенд се посветите партнеру и само уживајте у тренутку без да стварате планове за будућност.

Лав

Преокупираност послом достиже врхунац и то се негативно одражава на партнера. Могуће су озбиљне свађе за дане викенда јер партнер више нема разумевања.

Девица

Љубавни живот вас инспирише и даје вам дивну енергију. Посао сте оставили по страни и максимално сте фокусирани на љубав. У том духу проведите викенд.

Вага

Посао вам перфектно иде. Сваки корак је баш како сте планирали. Сада сте фокусирани на одмор и љубав. Бег из града за викенд је одлична идеја.

Прочитајте још: Најбоље КАРИЈЕРЕ за жене према хороскопском знаку: Ко су одличне предузетнице, а ко психолози?

Шкорпија

Тензија у породичним односима је спласла. Вама полако терет нестаје. Доста вас је исцрпело. После викенда очекујте феноменалне вести везано за посао!

Стрелац

Прија вам мир и рутина која је тренутно у вашем животу, како у пословном тако и приватном. Мирна лука и ви пуните батерије. Викенд посветите себи и пријатељима.

Јарац

Маштате о љубави која вам одузима дах! Били слободни или заузети за викенд вам звезде приређују нешто неочекивано!

Водолија

Ваше идеје сада се примењују и надређени су одушевљени. Доста снаге сте уложили, па вам понестаје енергије. Викенд проведите онако како само ви желите.

Рибе

Један близак пријатељ вам задаје проблеме. Пребацује вам нешто за шта ви апсолутно нисте криви! Немојте ћутати. За викенд поразговарајте отворено и јасно. Немојте дозволити да вам се пребацује кривица за коју ви апсолутно нисте одговорни.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas