Oglas
· · Komentari: 0
astro

Najbolje KARIJERE za žene prema horoskopskom znaku: Ko su odlične preduzetnice, a ko psiholozi?

Vaš horoskopski znak ima ulogu u određivanju brojnih stvari u vašem životu. Od zdravlja do karijere. Analizirajte svoju ličnost, a zatim proverite da li su ovo najbolje karijere za vas žene na osnovu horoskopskog znaka.

1646651443_business-g721a84f74_1280.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Ovan

Žene Ovnovi su pune energije, tople, entuzijastične i imaju dosta samopouzdanja. Oni su lideri koji su glasni, ambiciozni i samovoljni. Vole zahtevne i dinamične poslove. Ove žene su sposobne da se brzo oporave od neuspeha i pravi su radoholičari. Kao rezultat toga, pozicije u prodaji i marketingu su idealne.

Idealno poslovi: preduzetnici, spasioci, političari

Bik

Žene Bikovi su uporne, realne, organizovane, odlučne i drže se jedne strategije u poslu. Neko su na koga možete da se oslonite bez brige. Moraju biti uključeni u nešto što zahteva naporan rad i odlučnost. Jedan od kritičnih atributa žena Bika je pravljenje strategije i pridržavanje nje kako bi se postigao zadati ishod. Kao rezultat toga, one su idealne za korporativni svet.

Idealni poslovi: Pravo i računovodstvo, organizator, javni govornici

Pročitajte još: NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 13. MARTA: Bikove očekuje nagrada, a njima se smeši ljubav

Blizanci

Žene Blizanci su radoznale, mudre, optimistične i inteligentne. Poznate su po svom humoru. Odlične su u upravljanju. Sposobne su da efikasno komuniciraju i obavljaju više zadataka. Vole da osmišljavaju inovativne metode za brže izvršavanje istih. Još jedan atribut je da ostanete fokusirani na jednu temu ili poduhvat duže vreme. Oni žele neke promene dosledno. Oblasti marketinga, novinarstva, oglašavanja i medija, kao i profesije kao što su turistički vodič i istraživač, njihova su šolja čaja.

Idealni poslovi: odnosi s javnošću, profesori, turistički vodiči, marketnig stručnjaci

Ribe

Žene Ribe su mudre, kreativne, strastvene, simpatične i saosećajne. osetljive su i emotivne, ali su i umetničke duše i posvećene svojim ubeđenjima. Razmišljaju kreativno, odlični su savetnici, medicinske sestre, astrolozi, i fizioterapeuti jer su osetljive i intuitivne. Žene Ribe imaju potencijal da budu odlični socijalni radnici. Takođe mogu da instruktori jer imaju mnogo strpljenja.

Idealni poslovi: umetnici, psiholozi, socijalni radnici, instruktori

Rak

Žene rođene pod Rakom neguju, štite i čuvaju. Brižne su i velikodušne. Oni imaju filozofski, odbrambeni i dramatični karakter. Ove žene mogu biti tihe i rezervisane, diskretne i osetljive, ali razumeju ljudsku psihologiju. Oni takođe vole pouzdan i dosledan izvor prihoda. Kao rezultat toga, izgleda da su za njih stvorene karijere u ugostiteljstvu, finansijama, dizajnu enterijera i ljudskim resursima.

Idealni poslovi: socijalni radnik, ljudski resursi, psiholog, nastavnik, lekar

Lav

Žene Lavovi su prave vođe. Kreativne su, šarmantne, vesele i ambiciozne. Ove žene su odlične u suočavanju sa krizom i pedantne su u tome da stvari završe ispravno i brzo. Stoga im najbolje odgovaraju poslovi visokog profila.

Idealni poslovi: izvršni direktori, agenti za nekretnine, političari

Device

Žene Device su perfekcionisti i praktične. Analitične su, metodične, vredne, uredne i dobro organizovane. Ove žene su susretljive i uklopiće se u svaki posao koji od njih zahteva da posmatraju, procenjuju i dokumentuju detalje. Žene koje pripadaju ovom znaku vole da se brinu o drugima. Kao rezultat toga, veoma su uspešne kao lekari.

Idealni poslovi: pisci i urednici, nastavnici, kritičari, dizajneri

Vaga

Žene Vage su društvene, šarmantne i elegantne. One su odlične diplomate, kooperativni su i graciozni pod pritiskom. Arhitektura i umetnost su idealni za njih jer odlično rade sa ljudima, a  ove žene prirodno imaju sjajan osećaj za lepo. One takođe mogu dobro da rade u odeljenjima za ljudske resurse i ljude pošto su dobri slušaoci.

Idealni poslovi: organizator, turistički vodič, arhitekta

Pročitajte još: Četiri horoskopska znaka smatraju se NAJSKROMNIJIM: Da li prepoznajete ove osobine?

Škorpija

Žene Škorpija su vredne, snažne, snalažljive i inteligentne, sa odličnim poznavanjem ljudskog uma i intelekta. Karijere u kriznom menadžmentu ili upravljanju resursima su idealne za njih.

Idealni poslovi: advokat, naučnik, lekar

Strelac

Žena Strelac brzo misli, aktivna je, ali u isto vreme ležerna i vesela. Optimističnog je duha i veoma iskrena. Imaju odlične komunikacijske veštine.  One su sposobne da se istaknu u bilo kojoj oblasti koju odaberu. Ove žene mogu da ostvare karijeru kao preduzetnice,  sportisti, piloti.

Idealni poslovi: urednik, odnosi sa javnošću, hotelska industrija

Jarac

Žena Jarac je ambiciozna i voli nove zadatke. Orijentisane su ka cilju, odgovorne, pronicljive, racionalne i uporne. Zbog svoje ambicioznosti ističu se u svakom poduhvatu. Šta god odluče da postignu, uradiće to najbolje što mogu. One su posvećene svom cilju i pridržavaju se utvrđenih standarda i običaja. Karijere koje uključuju napore, kao što su bankarstvo, finansije, administracija, menadžment, informacione tehnologije i fizika, idealne su za njih.

Idealni poslovi: bankar, urednik, administrator

Vodolija

Žene Vodolije su radoznale i velikodušne. Poznate su po svojoj kreativnosti. Pronicljive su i tvrdoglave. One su pouzdane i žene od poverenja. Mogu da rešavaju probleme, dobro se koncentrišu i uporne su. Fotografija, poezija, animacija, elektronika, komunikacija i istorija su profesije koje su za njih idealne, piše Pinkvilla.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas